ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά δεν τα λες και λίγα για τον Τζαχανμπάνκς

Επιτέλους ακούστηκε και όνομα για τον Παναθηναϊκό, αυτό που έβγαλαν οι Ολλανδοί – Αλλά στο τριφύλλι το τρενάρουν μια και τα λεφτά λεφτά δεν τα λες και λίγα για τον Τζαχανμπάνκς
Παναθηναϊκός: Τα λεφτά δεν τα λες και λίγα για τον Τζαχανμπάνκς

Παναθηναϊκός: Επιτέλους μετά από καιρό βγήκε και προς τα έξω ένα όνομα που αφορά τους «πράσινους». Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Γιοβάνοβιτς που θέλει αυτόν τον παίκτη, έχει εκπαιδεύσει κόσμο και κλαμπ να έχουν την απόλυτη υπομονή σε αυτό το κομμάτι.

Αλιρέζα Τζαχανμπάνκς, λοιπόν, ο λεγάμενος, ο μουντιαλικός στόχος του Παναθηναϊκού για τα άκρα. Δεξί εξτρέμ κυρίως αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά, οι προηγούμενες ημέρες τον βρήκαν στο Κατάρ ως μέλος της εθνικής ομάδας του Ιράν παρέα με τους γνωστούς μας Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

Έπαιξε δύο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας 6-2 από την Αγγλία ενώ μπήκε αλλαγή στο 77’ στο θρίαμβο 2-0 επί της Ουαλίας. Ήταν εκτός στο τελευταίο ματς μια και είχε δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες και ήταν τιμωρημένος. Συνολικά πάντως πάνω από 60 διεθνείς συμμετοχές.

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά δεν τα λες και λίγα για τον Τζαχανμπάνκς

Πάντα έκανε και καλές μεταγραφές. Η Αλκμάαρ έδωσε το καλοκαίρι του 2015 (29 είναι σήμερα ο Τζαχανμπάνκς) κοντά στα 2 εκατομμύρια στη Ναϊμένγκεν αλλά το μπαμ έγινε τρία χρόνια αργότερα όταν η Μπράιτον θαμπώθηκε από τα κατορθώματά του και έβγαλε 19 εκατομμύρια ευρώ και τα άπλωσε φαρδιά πλατιά στην AZ.

Στην Αγγλία έμεινε τρία χρόνια, το 1 εκατομμύριο ήταν το deal μεταγραφής το καλοκαίρι του 2021 για τη Φέγενορντ. Αριθμοί; Not bad. Πέρυσι 42 ματς, 8 γκολ 4 ασίστ, φέτος μέχρι τώρα 15/2/3.

Το ζήτημα είναι πως οικονομικά και αυτό λίγο αγχώνει τους «πράσινους» το πρότζεκτ πάει ψηλά. Κοντά στα 800 το συμβόλαιο του παίκτη στην Ολλανδία, θέλει και το κατιτίς της η Φέγενορντ.

Στον Παναθηναϊκό είναι η απόφαση πάντως.

Στον παίκτη αρέσει η προοπτική της Ελλάδας, καλοκαίρι του 2024 τελειώνει το συμβόλαιο. Την ίδια ώρα πάντως το πολύ υψηλό συμβόλαιο του Μπερνάρντ προκαλεί προβλήματα!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τα λεφτά δεν τα λες και λίγα για τον Τζαχανμπάνκς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.