ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Οι στόχοι των Καμίνσκι και οι σταδιακές αλλαγές

Τι είπαν οι πατέρας και υιός Καμίνσκι και πόσα πράγματα αλλάζουν στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Παναιτωλικός: Οι στόχοι των Καμίνσκι και οι σταδιακές αλλαγές

Άλλαξε χέρια ο Παναιτωλικός! Ιστορικές στιγμές βιώνουν στο Αγρίνιο. Την Πέμπτη (8/12) έγινε γνωστή η πώληση της ΠΑΕ. Έγινε και η πρώτη συνέντευξη Τύπου.

Αρκετά λιτή και πρόχειρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας δεν είπε σωστά ούτε το όνομα του Μάτσιεκ Καμίνσκι, ενώ δεν υπήρξε κάποια ανάδειξη του γεγονότος από τα social media της ΠΑΕ.

Οι νέοι ιδιοκτήτες μίλησαν στα αγγλικά κι ενώ προηγουμένως ο Φώτης Κωστούλας είχε τοποθετηθεί. Ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως θα είναι στο πλευρό της οικογένειας Καμίνσκι και πως δεν αποχωρεί άμεσα. Ούτως ή άλλως η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών θα πρέπει να επικυρωθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μία είδηση που έβγαλε ήταν ότι το Δ.Σ. έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Γι’ αυτό δεν συντρέχει λόγος να αντικατασταθεί. Σταδιακά θα μπουν οι άνθρωποι των Αμερικανοπολωνών. Φυσικά με το πέρας του χρόνου οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες.

Όσο για τους στόχους τους, ο πατέρας Καμίνσκι είπε ότι «θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων. Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτεροι. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια».

Από την πλευρά του ο υιός προσέθεσε ότι «αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η οικογένεια Καμίνσκι θα τοποθετηθεί εκ νέου για το πλάνο της σχετικά με την ΠΑΕ Παναιτωλικός στο μέλλον.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Κυριακόπουλος: Ήρθε η ώρα για μεταγραφή;

ΠΑΟΚ: Όλα καλά αλλά ο Κουαλιάτα ακόμα δεν

Ατρόμητος: Η ανάγκη για στόπερ, ο Μποτία και ο Στρούγγης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Οι στόχοι των Καμίνσκι και οι σταδιακές αλλαγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.