MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Σαράντος κάνει μήνυση στο μοναστήρι – Αυτόν υποψιάζεται ο Σταυρίνος για το τροχαίο

Αυτό είναι το τέλος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» που παρακολουθούμε από το Mega Channel.
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Σαράντος κάνει μήνυση στο μοναστήρι – Αυτόν υποψιάζεται ο Σταυρίνος για το τροχαίο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος στο Μαύρο Ρόδο του Mega, αλλά η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της. Την ίδια ώρα, ο Σαράντος, που εξαιτίας της ασθένειας της Αυξεντίας δεν κατάφερε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε για τη δράση του νεκρού πατέρα του, απευθύνεται στην ηγουμένη για να τον βοηθήσει εκείνη. Ομως του ξεκαθαρίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Η Κασσιανή που για άλλη μια φορά κρυφακούει, έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης. Ετσι βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάβει τη θέση της ηγουμένης. Περνάει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για έρευνα. Του λέει μάλιστα ότι είναι σίγουρη πως η ηγουμένη γνωρίζει την αλήθεια, αλλά δεν του τη λέει προκειμένου να προστατεύσει τους ενόχους!

Του επισημαίνει ότι υπάρχει τρόπος να φτάσει στην αλήθεια και όταν εκείνος ρωτάει τον τρόπο, η Κασσιανή του λέει να κάνει μήνυση και να πάει δικαστικά την υπόθεση! Μόνο έτσι θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο πατέρας του, του λέει ενώ τονίζει ότι θα γίνουν έρευνες και τότε θα ανοίξουν τα στόματα.

Ο Σαράντος, αν και στην αρχή έχει ενδοιασμούς, ωστόσο στη συνέχεια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να εναντιωθεί στη μονή.

Στο μεταξύ, η ψυχική υγεία της Αγγελικής έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο πόλεμος που δέχεται απ’ όλους τη βυθίζουν ολοένα στην κατάθλιψη και στην αλόγιστη χρήση αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών. Τα παιδιά της την κατηγορούν ότι διέλυσε την οικογένειά τους, ο Θέμης ότι κατέστρεψε τον γάμο τους, η Κύρα ότι είναι υποχείριο του άντρα της και ο Βίκος την πιέζει ολοένα και περισσότερο.

Ετσι η ίδια αποφασίζει να πάρει αποστάσεις και πηγαίνει ξανά στη Γερακιανή για να ηρεμήσει. Εκεί επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου έχει μια συνάντηση με την ηγουμένη, στην οποία απολογείται για την πρώτη τους συνάντηση.

Στη συνέχεια, η Αγγελική ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη και της εξομολογείται τα πάντα, ενώ αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή μαζί του.

Από την  άλλη, οι πρώτες υποψίες για το τροχαίο που καθήλωσε τον Σταυρίνο σε αναπηρικό αμαξίδιο, αρχίζουν να πιάνουν τόσο τον ίδιο όσο και τη Γιάννα αφού ένα σημαντικό στοιχείο πέφτει στα χέρια τους. Αρχίζουν να πιστεύουν ότι ίσως είναι σαμποτάζ! Ο Σταυρίνος προσπαθεί να σκεφτεί ποιος θα ήθελε να του κάνει κακό και τότε είναι που σκοτεινιάζει αφού στο μυαλό του έρχεται ο αδερφός του! Η επιθυμία του να φανεί σα θαύμα η επικείμενη πετυχημένη επέμβαση του Σταυρίνου τον κάνει όλο και πιο ύποπτο!

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο (18/12/2022)


Πηγή mediatime.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ έχει καταφέρει κάτι σπάνιο: το κοινό γνωρίζει τους χαρακτήρες, λέει ατάκες, συζητά την υπόθεση και την αναζητά ενεργά, όμως τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτυπώνουν αυτή την πραγματικότητα.

Media
Media: Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Το Survivor 2026 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και τα πρώτα σημάδια από τον Άγιο Δομίνικο αρχίζουν να δείχνουν ποια ομάδα μπαίνει πιο δυνατά. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη ενδιαφέρον.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικό, πολιτιστικό και διεθνές βάρος ετοιμάζει η ΕΡΤ, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έργου Η γυναίκα πίσω από τον Elgin, σε σενάριο της Μιμής Ντενίση.

Media
Media: Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σειράς Οι Αθώοι στο MEGA και οι βασικοί ρόλοι αποκαλύπτουν μια ιστορία γεμάτη πάθη, ενοχές και εκδίκηση.

Media
Media: MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

Ασταμάτητη πορεία συνεχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA Γεγονότα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Σκηνές έντασης και βαθιάς σύγκρουσης έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στον Alpha, με την Ιουλία να επιτίθεται στην Ασπασία και την οικογένεια να διαλύεται.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Media