ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τάκης Τσουκαλάς: Τόσους βαθμούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα ματς – Τι είπε για όσους θέλουν να τον δολοφονήσουν (vid)

Πρόβλεψη για τους βαθμούς που θα πάρει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα παιχνίδια του έκανε ο Τάκης Τσουκλάς, αλλά δεν μίλησε μόνο γι’ αυτό.
Τάκης Τσουκαλάς: Τόσους βαθμούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα ματς – Τι είπε για όσους θέλουν να τον δολοφονήσουν (vid)

Η βαθμολογία λέει πως ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και με διαφορά. Ωστόσο, ο Τάκης Τσουκαλάς θεωρεί πως αυτό θα αλλάξει τις επόμενες αγωνιστικές. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού έκανε την πρόβλεψή του για το πόσους βαθμούς θα πάρει το «τριφύλλι» στα επόμενα παιχνίδια και μίλησε και όσους θέλουν να τον δολοφονήσουν.

Κλασικά έκανε την πλάκα του στο ξεκίνημα, αλλά γρήγορα άλλαξε το ύφος στην εκπομπή του Youtube. «Δεν μπορεί κάποιος να τον δολοφονήσει;», ήταν ένα μήνυμα που ήρθε από την πλάκα που έκανε με τη μεζούρα στο μπάσκετ. Ο Τάκης Τσουκαλάς έκανε αναφορά σε αυτό το φαινόμενο και αρκετά μεγάλη.

Νωρίτερα βέβαια είπε τα γνωστά. «Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός». Και μάλιστα εξήγησε για ποιο λόγο θα συμβεί αυτό, στηριζόμενος στις γκέλες που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα παιχνίδια του. Και είναι αλήθεια πως το πρόγραμμα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς είναι πολύ δύσκολο μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο

Αθλητικές ειδήσεις

Διαιτησία: Το γκολ του Χάμες δεν ακυρώνεται ποτέ – Εκτός παιχνιδιού ο VAR – Γι’ αυτό σφύριξε ο Διαμαντόπουλος! (vid)

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν μπακ σαν τον Γιαννούλη!

Δείτε επίσης

Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή στο MasterChef

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς: Τόσους βαθμούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα ματς – Τι είπε για όσους θέλουν να τον δολοφονήσουν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.