MEDIA

Survivor All Star Highlights 30/1: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις στον τάκο – Χαμός στο συμβούλιο!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (29/1) επεισόδιο του Survivor All Star.
Survivor All Star Highlights 30/1: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις στον τάκο – Χαμός στο συμβούλιο!

Survivor All Star Highlights 30/1: Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor Αll Star μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η συγκεκριμένη αποχώρηση και το ζήτημα των κρυφών συναντήσεων με τον Μάριο Πρίαμο παραμένει από τα βασικά θέματα και στις δύο καλύβες.

Μάλιστα, Στέλλα και Μαριαλένα κοντραρίστηκαν για την… έξω ζωή της Καρολίνας, με την πρώτη να τονίζει μεταξύ άλλων πως το κοινό δεν την κράτησε με αφορμή την απιστία της κοπέλας, με τον Πρίαμο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη Σκαφίδα σχολίασε τα δάκρυα που… δεν έτρεξαν στα μάτια του Μάριου.

Από την μεριά του, ο Κύπριος παίκτης ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Καρολίνας, με την απάντησή του να είναι περισσότερο… διπλωματική.

Από ‘κει και πέρα, το χθεσινό επεισόδιο είχε μέχρι και καλλιστεία! Οι Μπλε προσπάθησαν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους στην καλύβα, με τους άντρες των να φοράνε ότι βρουν στην ζούγκλα και να βαθμολογούνται από τα κορίτσια.

Όσο για το ποιος ήταν ο νικητής; Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Από ΄κει και πέρα, ένας νέος παίκτης ήρθε στην ομάδα των Μπλε και δεν είναι άλλος από τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος, με την αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Survivor All Star Highlights 30/1:

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες κλήθηκαν ξανά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο συνδύαζε και έπαθλο φαγητού.

Μπορεί έως τώρα οι υδάτινοι στίβοι μάχης να ταίριαζαν περισσότερο στους Μαχητές, ωστόσο αυτή τη φορά οι Διάσημοι ήταν σαρωτικοί νικώντας με 10-2, με την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει τον τελικό πόντο για την ομάδα της.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος ασυλίας και τη βαριά ήττα, ο Ηλίας Γκότσης άστραψε και βρόντηξε, κάνοντας λόγο για διασυρμό.

Όπως ήταν λογικό, στο συμβούλιο που ακολούθησε επικράτησε ένας μικρός χαμός! Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε τον Ηλία Γκότση ότι επιλέγει – για αρκετό καιρό- να αγωνιστεί με πιο αδύναμους παίκτες, όπως τον ίδιο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Ηλίας έδωσε την απάντησή του λέγοντας ότι τα ματσαρίσματα είναι αποτέλεσμα ομαδικής απόφασης και ότι δεν υπάρχει σίγουρο παιχνίδι στο Survivor All Star.

Στα της ψηφοφορίας, οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη. Λίγες μόλις ημέρες μετά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο και στην πρώτη του βδομάδα που δεν είχε ασυλία, ο δικηγόρος της «μπλε» ομάδας λοιπόν θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η υποψηφιότητά του προκάλεσε αντιδράσεις από τους παίκτης της κόκκινης ομάδας οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχει κλίμα στην μπλε ομάδα.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor: Σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη σερί μέρα – Άφησε τον ανταγωνισμό στα μονοψήφια

Survivor: Σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη σερί μέρα – Άφησε τον ανταγωνισμό στα μονοψήφια

Δεν λέει να κατεβάσει ταχύτητα το Survivor, που συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time του ΣΚΑΪ, καταγράφοντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Media
Media: Survivor spoiler 14/1 : Αυτόν σώζει το κοινό, αυτοί πάνε σε μονομαχία!

Survivor spoiler 14/1 : Αυτόν σώζει το κοινό, αυτοί πάνε σε μονομαχία!

Εύκολο και σχεδόν βέβαιο αποτέλεσμα για το ποιον παίκτη θα σώσει το κοινό στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ποιοι πάνε σε μονομαχία.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: ΑΝΤ1: Με Ράδιο Αρβύλα και Grand Hotel η επιστροφή στις 19 Ιανουαρίου – Τι γίνεται με τις υπόλοιπες σειρές

ΑΝΤ1: Με Ράδιο Αρβύλα και Grand Hotel η επιστροφή στις 19 Ιανουαρίου – Τι γίνεται με τις υπόλοιπες σειρές

Η επιστροφή του ΑΝΤ1 στην prime time από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου έρχεται «σε δόσεις», με δυνατή εκκίνηση και συνέχειες που μεταφέρονται για τις αρχές Φεβρουαρίου.

Media
Media: ALPHA: Ποιες σειρές επιστρέφουν 19 Ιανουαρίου και ποιες καθυστερούν

ALPHA: Ποιες σειρές επιστρέφουν 19 Ιανουαρίου και ποιες καθυστερούν

Ο ALPHA ξαναγεμίζει την prime time του από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με δύο σειρές να μπαίνουν άμεσα στη «μάχη» και άλλες να μεταφέρονται για επόμενη φάση.

Media
Media: Survivor spoiler 13/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler 13/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 3η ασυλία;

Εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει την 3η ασυλία στο Survivor 2026 που έκανε την πρεμιέρα του.

Media
Media: MEGA: Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου – Ποιες σειρές γυρίζουν και τι νέο «σκάει» τον Φεβρουάριο

MEGA: Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου – Ποιες σειρές γυρίζουν και τι νέο «σκάει» τον Φεβρουάριο

Το MEGA επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς στην prime time από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με καθημερινές σειρές να κάνουν comeback και νέες πρεμιέρες να «κλειδώνουν» για τις αρχές Φεβρουαρίου.

Media
Media: Μιχάλης Σηφάκης: Νέος έρωτας και Survivor – Πώς αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι

Μιχάλης Σηφάκης: Νέος έρωτας και Survivor – Πώς αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι

Ο Μιχάλης Σηφάκης ζει μια νέα περίοδο στη ζωή του, με προσωπική ισορροπία και έναν νέο έρωτα, την ώρα που έκανε το μεγάλο βήμα και μπήκε στο Survivor, επιστρέφοντας δυναμικά στο προσκήνιο.

Media
Media: Survivor 2026: Εκτόξευση στην τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο – Πού έφτασε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Survivor 2026: Εκτόξευση στην τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο – Πού έφτασε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε η τηλεθέαση του Survivor και στο δεύτερο επεισόδιό του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας το δυναμικό ξεκίνημα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Media