ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ψάχνουν την ύστατη ώρα στον Παναθηναϊκό για τον Ροσίνια της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Κίνηση της τελευταίας στιγμής προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, για να πάρει τον Ροσίνια από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ψάχνουν την ύστατη ώρα στον Παναθηναϊκό για τον Ροσίνια της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Παναθηναϊκός μεταγραφές:: Ο Παναθηναϊκός είναι για πρώτη φορά δεύτερος φέτος στη βαθμολογία. Η απόσταση που είχε πριν από το Μουντιάλ εξανεμίστηκε πολύ γρήγορα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβανοβιτς, που πάει για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime! Ο λόγος για τον Ροσίνια της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι σε έναν κατήφορο δίχως τέλος. Οι μεταγραφές άργησαν να έρθουν, η ομάδα δείχνει βραχυκυκλωμένη και το πράγμα έχει ζορίσει για το «τριφύλλι». Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο.

Υπάρχει κι άλλη πραγματικότητα όμως. Κι αυτή λέει πως ακόμα δεν έχει χαθεί κάτι. Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι μπροστά, όλα είναι ανοικτά ακόμα για όλες τις ομάδες και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να το παλέψει έως το τέλος. Και αυτό δείχνει και η προσπάθεια για την απόκτηση του Ροσίνια από τη Σπόρτινγκ Λισαββόνας!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπάθεια δανεισμού του Ροσίνια

Βάσει πηγών μας από την Πορτογαλία, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός παλεύει για να αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ με τη μορφή δανεισμού τον 28χρονο Πορτογάλο εξτρέμ. Η πορτογαλική ομάδα μοιάζει να είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Ροσίνια είναι παίκτης που αρέσκεται να παίζει ως αριστερός εξτρέμ με ανάποδο πόδι, καθότι δεξιοπόδαρος! Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν έχει παίξει 16 παιχνίδια, έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Μένει να δούμε αν θα προλάβει ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή! Αν το καταφέρει, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή ακραίου μεσοεπιθετικού μετά από αυτή του Μαντσίνι!

Ο Ροσίνια για τον οποίο το ψάχνει ο Παναθηναϊκός

https://youtu.be/ejxXKimpAis

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ψάχνουν την ύστατη ώρα στον Παναθηναϊκό για τον Ροσίνια της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…