MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Χαμός! Νεκρός ο Δολοφόνος του Άγγελου – Πυροβολούν την Κατερίνα

Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί προκειμένου να μην συλληφθεί όπως θα δούμε στη σειρά «Παγιδευμένοι».
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Χαμός! Νεκρός ο Δολοφόνος του Άγγελου – Πυροβολούν την Κατερίνα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Πολύ έντονες καταστάσεις θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Παγιδευμένοι» που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1.

Ηδη το Sportime σας αποκάλυψε για το ποιος βάζει ξανά τη φυλακή την Αννα και πλέον τα γεγονότα που θα μάθετε παρακάτω θα σας συγκλονίσουν ακόμη πιο πολύ.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Χαμός! Νεκρός ο Δολοφόνος του Άγγελου – Πυροβολούν την Κατερίνα

Σπύρος και Ανδρέας εξακριβώνουν οτι ο συνεργάτης τους έχει παραποιήσερι τα στοιχεία του τεστ DNA και πηγαίνουν στα εργαστήρια της αστυνομίας για να τον συλλάβουν. Εκεί τους ενημερώνουν ότι δεν πήγε για δουλειά, ενώ λίγο αργότερα μαθαίνουν από τον Δημήτρη οτι εκείνος και η Α΄ννα τον ακολουθούν. Μόνο που ο τύπος το έχει αντιληφθεί κι έτσι αρχίζει να οδηγεί επικίνδυνα στην εθνική οδό, έτσι ώστε να καταφέρει να ξεφύγει.

Εξαιτίας ενός ατυχήματος μάλιστα που έχει συμβεί, θα βρεθεί αναπάντεχα εγκλωβισμένος. Έτσι θα τον δούμε να βγαίνει από το αμάξι και θα αρχίσει να τρέχει. Όταν η Άννα και ο Δημήτρης θα καταφέρουν να τον προσεγγίσουν θα τους πει: «Δεν γίνεται να μπω φυλακή, δεν θα το αντέξω αυτό!», φωνάζει και μέσα στην απελπισία του θα πεσει στις ρόδες μιας επερχόμενης νταλίκας και θα βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο!

«Σκοτώθηκε εξαιτίας μου! Αν δεν τον είχα ακολουθήσει, τώρα θα ζούσε», θα πει κλαίγοντας η Άννα που είναι σοκαρισμένη.

Λίγο αργότερα επί τόπου θα φτάσουν Σπύρος, Ανδρέας και Σταύρος, ο οποίος θα γίνει έξαλλος μαζί τους όταν μάθει τι συνέβη!

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι τον πρόδωσαν που τους εμπιστεύτηκε, αφού τις πληροφορίες για τον ύποτο τις είχαν πάρει από τον ίδιο και τον Ανδρέα. Μάταια εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει ότι όλα έγιναν κατά τύχη. «Η πόρτα μου είναι κλειστή για εσάς πλεον» τους λέει.

Στο μεταξύ έχουμε συνέχεια στις έρευνες για τη δολοφονία του Άγγελου, με τα στοιχεία να δείχνουν οτι ο δολοφόνος του ήταν τελικά ο αστυνομικός. Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν είναι τι λόγο είχε να βγάλει από τη μέση.

Σύντομα ο Σπύρος θα ανακαλύψει οτι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται πίσω και από άλλες ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έχουν απασχολήσει το τμήμα και βάζει την ομάδα του να εξετάσει το παρελθόν του.

Εξάλλου αναπάντεχη τροπή θα λάβει η εκδίκαση της υπόθεσης της Κατερίνας. Ενώ βρίσκεται στην έδρα, κάποιος θα την πυροβολήσει και θα επικρατήσει πανικός! Τα νέα διαδίδονται ραγδαία, με τον Σταύρο να σπεύδει πανικόβητος να δει τι συμβαίνει στην αδελφή του. Όταν θα τη δει μέσα στα αίματα και έναν άγνωστο άνδρα να τη σημαδεύει με το όπλο του θα σοκαριστεί.

Εν τέλει ο άνδρα αυτός θα ακινητοποιηθεί ενώ όπως θα δούμε, ευτυχώς η σφαίρα έχει βρει στο χέρι την Κατερίνα και έτσι θα τεθεί εκτός κινδύνου. Το περιστατικό φέρνει και πάλι κοντά τα δύο αδέλφια.

Την ίδια ώρφα ο Αλέκος δεν σταματάει να καταδιώκει την Άννα καθώς σκοπός της ζωής του είναι να την «χώσει» και πάλι στη φυλακή, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει οτι θα χρησιμοποιήσει τα πιο ύπουλα μέσα.

Εκείνη θα ζητήσει τη βοήθεια του Γεράσιμου, και πηγαίνοντας στο μπιλαρδάδικο θα τον ρωτήσει αν μπορεί να βρει στοιχεία εναντίον του. Εκείνος θα δεχτεί να τη βοηθήσει, αρκεί να μην μάθει τίποτα ο εγγονός του.

Στο μεταξύ ο Αλέκος κάνει μια καθοριστική κίνηση. Θα ανακαλύψει ποιος είναι ο εραστής της γυναίκας; του και θα τον υποχρεώσει να ομολογήσει στην αστυνομία οτι εκείνος είναι που βοήθησε ον Άγγελο να αποδράσει από το νοσοκομείο.

Έτσι ο ίδιος βγαίνει εκτός λίστας υπόπτων από τις Αρχές.

Όλες οι ειδήσεις 

Παγιδευμένοι: Ο Ηλίας άλλαξε τα δείγματα DNA και σκότωσε τον Άγγελο

Σασμός: Τέλος ο Σταύρος σε τροχαίο μπροστά σε Μαθιό και Αστέρη

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Άγης πιάνει στο κρεβάτι Χριστόφορο και Ντέπυ

Παγιδευμένοι: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αποκαλύψεις Κουσουλός: Πρωτιά στην τηλεθέαση το πρώτο μισό 2025-2026

Αποκαλύψεις Κουσουλός: Πρωτιά στην τηλεθέαση το πρώτο μισό 2025-2026

Στην κορυφή της τηλεθέασης έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν 2025-2026 η εκπομπή «Αποκαλύψεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, επιβεβαιώνοντας ότι η σκληρή έρευνα βρίσκει σταθερά το κοινό της.

Media

Το στοίχημα του MEGA για τη νέα σεζόν

Με επενδύσεις στη μυθοπλασία και συγκεκριμένα projects, το MEGA δείχνει ξεκάθαρα πού ποντάρει για να διατηρήσει τη δυναμική του και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Media
Media: Τρίβει τα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Το MEGA σάρωσε την τηλεθέαση το 2025

Τρίβει τα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Το MEGA σάρωσε την τηλεθέαση το 2025

Το 2025 έκλεισε με το MEGA στην κορυφή των τηλεθεάσεων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βλέπει το μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα να αποδίδει σε όλα τα επίπεδα.

Media
Media: Αθηνόραμα: Πέμπτος ανάμεσα στους 30 καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2025 «Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’» των Χρήστου Νικολόπουλου & Νίκου Αναγνωστάκη

Αθηνόραμα: Πέμπτος ανάμεσα στους 30 καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2025 «Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’» των Χρήστου Νικολόπουλου & Νίκου Αναγνωστάκη

Σύμφωνα με την κρίση του έγκριτου δημοσιογράφου Χάρη Συμβουλίδη ο δίσκος του Ogdoo Music Group κατατάσσεται πέμπτος κορυφαίος ελληνικός δίσκος για το 2025

Media
Media: Παγώνει η επιδότηση των 24 εκατ. για ντοκιμαντέρ – Ρήγμα ανάμεσα στα κανάλια και “όχι” από τον ΣΚΑΪ

Παγώνει η επιδότηση των 24 εκατ. για ντοκιμαντέρ – Ρήγμα ανάμεσα στα κανάλια και “όχι” από τον ΣΚΑΪ

Αναβολή, διαφωνίες και παρασκήνιο γύρω από το μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης για τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, με τα κανάλια να μην βρίσκουν κοινή γραμμή και τον ΣΚΑΪ να τραβά ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή.

Media
Media: Η ΕΡΤ ανεβάζει στροφές: Τα νέα projects που αλλάζουν τον χάρτη της μυθοπλασίας

Η ΕΡΤ ανεβάζει στροφές: Τα νέα projects που αλλάζουν τον χάρτη της μυθοπλασίας

Με νέες σειρές, δυνατά καστ και ξεκάθαρη στροφή στη μυθοπλασία, η ΕΡΤ περνά σε φάση αντεπίθεσης, βάζοντας στο τραπέζι projects που δείχνουν ότι δεν σκοπεύει να μείνει θεατής στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Media
Media: Έκλεισε από την κορυφή ο Alpha: Η χρονιά που πήρε κεφάλι στην τηλεθέαση

Έκλεισε από την κορυφή ο Alpha: Η χρονιά που πήρε κεφάλι στην τηλεθέαση

Το 2025 ολοκληρώθηκε με τον Alpha να κλείνει από την κορυφή της τηλεθέασης, επιβεβαιώνοντας ότι η σταθερότητα και η καθαρή στρατηγική αποδίδουν σε ένα περιβάλλον σκληρού ανταγωνισμού.

Media
Media: Το MEGA σαρώνει την ενημέρωση και το 2025 – Τα νούμερα που δεν αφήνουν περιθώρια

Το MEGA σαρώνει την ενημέρωση και το 2025 – Τα νούμερα που δεν αφήνουν περιθώρια

Πρωτιές, ρεκόρ τηλεθέασης και απόλυτη κυριαρχία σε όλες τις ζώνες. Το MEGA έκλεισε και το 2025 ως ο σταθμός που ορίζει το παιχνίδι στην ενημέρωση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025. 

Media