ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ήρθε στόπερ και ο Μίτσελ ετοιμάζει για εκεί τον Εμβιλά! – Η άνεση λόγω Σαμασέκου

Δεν αποκτήθηκε κάποιος στόπερ τελικά από τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ σκέφτεται και πάλι τη λύση Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας.
Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ήρθε στόπερ και ο Μίτσελ ετοιμάζει για εκεί τον Εμβιλά! – Η άνεση λόγω Σαμασέκου

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ενισχύθηκε με κάποιο στόπερ η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ ήδη έχει αρχίσει να κάνει πλάνο και με το Εμβιλά στα μετόπισθεν. Ποιος ο ρόλος του Σαμασέκου σε αυτό.

Η αλήθεια είναι πως προσπάθησε η ομάδα του Πειραιά να πάρει έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Γκουστάβο Ενρίκε από τη Φενέρ ήταν μία καλή ευκαιρία να θωρακίσει την άμυνά του. Υπήρχαν κι άλλες. Την τελευταία μέρα προσπάθησε ο Ολυμπιακός. Δεν κατόρθωσε να αποκτήσει κάποιον κεντρικό αμυντικό.

Απέναντι στον ΟΦΗ, ο Ντόι ήταν τιμωρημένος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δεν πήγαν άσχημα, αλλά είναι παίκτες και αμυντικοί με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Σωκράτης είχε ενοχλήσεις και έχει φανεί πως τα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα του είναι πολλά.

Θα είναι άδικο να πούμε βέβαια πως ο Ρέτσος δεν έχει βελτιώσει την εικόνα του σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι αρκετά καλύτερος, πιο γρήγορος, πιο αποφασιστικός. Βέβαια, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει χρόνο ακόμα για να βρει 100% τον εαυτό του και να πλησιάσει τον παίκτη που ήταν όταν έφυγε για τη Λεβερκούζεν.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στα πλέι οφ έρχονται πολλά κα διαδοχικά παιχνίδια. Όπως και την άλλη εβδομάδα. Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι το πρώτο παιχνίδι για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ. Με άλλα λόγια, πολλά διαδοχικά ματς και κολλητά το ένα στο άλλο.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ήρθε αμυντικός, αλλά υπάρχει ο Σαμασέκου

Ο Γιαν Εμβιλά θα παίξει κάποια ματς κεντρικός αμυντικός. Είναι δεδομένο αυτό. Δεν είναι και καινούργιο. Το έχει κάνει ο Μίτσελ, το έχει κάνει και ο Πέδρο Μαρτίνς παλαιότερα. Από τη στιγμή που οι Σισέ και Μπα δεν είναι στο πλάνο του Ισπανού κόουτς, άλλη λύση δεν υπάρχει.

Το πρόβλημα με τον Γάλλο είναι η απουσία του από τη μεσαία γραμμή. Ακόμα και ως κεντρικός αμυντικός, από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού είναι. Το πρόβλημα είναι πως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ένας παίκτης στο κέντρο να κάνει τη δουλειά του.

Πλέον υπάρχουν. Αρχικά, στην κυκλοφορίας της μπάλας, είναι ο Χουάνγκ. Διότι, παλαιότερα παρτενέρ του ήταν ο Μπουχαλάκης. Δεν ήταν το ίδιο χρήσιμος στο χτίσιμο των επιθέσεων. Και φυσικά ο Σαμασέκου. Ο μέσος από το Μάλι είναι «σκύλος». Καταπίνει χιλιόμετρα και μαρκάρει διαρκώς. Επομένως, αυτός θα καλύπτει το κενό του Εμβιλά, όταν ο Γάλλος θα παίζει κεντρικός αμυντικός. Και ίσως το δούμε σύντομα αυτό…

 

Αθλητικές ειδήσεις

Έξαλλος Ολυμπιακός και Νικολακόπουλος με τον Σλοβάκο διαιτητή –Άχνα ο «ερυθρόλευκος» ρεπόρτερ στην οn air απάντηση του ΠΑΟΚ

Ξανά αναφορά ο Λουτσέσκου στις ομάδες της Αθήνας – Ώρα να βγει και ο Μίτσελ να μιλήσει για αυτές τις Θεσσαλονίκης… 

Davis Cap – Τρέλα των Ελλήνων τενιστών για την εμφάνιση μπροστά σε 10.000 θεατών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ήρθε στόπερ και ο Μίτσελ ετοιμάζει για εκεί τον Εμβιλά! – Η άνεση λόγω Σαμασέκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…