ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Το χρονικό της ματαίωσης – Αυτά αναφέρει το Φύλλο Αγώνα που εστάλη στη Super League!

Το Sportime αποκαλύπτει όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα από το Ατρόμητος - ΑΕΚ το οποίο εστάλη στην διοργανώτρια αρχή της Super League.
Ατρόμητος – ΑΕΚ: Το χρονικό της ματαίωσης – Αυτά αναφέρει το Φύλλο Αγώνα που εστάλη στη Super League!

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Όλο το στόρι της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι με τα δοκάρια στο γήπεδο της γηπεδούχου ομάδα. Αυτά είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στους διαιτητές.

Όλα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξε η διαιτητική ομάδα. Το σίγουρο είναι πως Ατρόμητος και ΑΕΚ δεν μπορούσαν να παίξουν κατά παράβαση.

Αναλυτικά το χρονικό, καρέ καρέ, του τραγέλαφου στο Περιστέρι.

Το Sportime σας παραθέτει αποκλειστικά, όλα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον 4ο Περράκη!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Το φύλλο αγώνα

«Στις 16.45 η φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ ΑΕΚ, δια των εκπροσώπων της, κ. Κονε και κ. Κοσμά, μας ενημέρωσε προφορικά ότι επρόκειτο να προβεί σε ένσταση αντικανονικότητας του γηπέδου, λόγω λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων.

Στις 16.50 εγώ και η διαιτητική ομάδα βγήκαμε τον αγωνιστικό χώρο και προβήκαμε στον απαραίτητο έλεγχο και των δύο εστιών. Χρησιμοποιήσαμε μεζούρα, η οποία ανήκει στην Αστυνομία και διαπιστώσαμε ότι το ένα τέρμα είχε λάθος διαστάσεις σε ύψος σε ένα σημείο κατά πέντε εκατοστά και σε άλλο σημείο κατά τρία εκατοστά, μικρότερο από τα προβλεπόμενα.
Το άλλο τέρμα είχε λάθος διαστάσεις σε ύψος σε δύο διαφορετικά σημεία κατά δύο εκατοστά μικρότερο από τα προβλεπόμενα.

Εκείνη τη στιγμή ενημέρωσα τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας ότι θα έχουν έως και 30 λεπτά επιπλέον από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωση των λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων.

Στις 17.20 μας παρέδωσε ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, υπογεγραμμένη την ένσταση αντικανονικότητας του γηπέδου από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στις 17.28 δύο λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης έκανα επανέλεγχο των διαστάσεων των τερμάτων και διαπίστωσα ότι ακόμα δεν είχαν διορθωθεί. Δώσαμε παράταση 30 λεπτών όπως προβλέπει ο ΚΑΠ στη γηπεδούχο ομάδα ώστε να διορθώσει τις προβληματικές εστίες.

Στις 18.00 ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και έκανα τον τελικό έλεγχο μαζί με την διαιτητική ομάδα και τους δύο αρχηγούς των ομάδων και του παρατηρητή του αγώνα και διαπίστωσα ότι οι διαστάσεις του ενός τέρματος ήταν ορθές, ως προς το προβλεπόμενο, αλλά στην άλλη εστία κατά τον έλεγχο των τεσσάρων σημείων ως προς το ύψος, δύο σημεία βρέθηκαν με απόκλιση μικρότερη από το προβλεπόμενο από τον κανονισμό κατά ένα εκατοστό το ένα σημείο, και κατά 2,5 εκατοστά το άλλο σημείο, ενώ άλλα δύο σημεία ήταν ορθά.

Σημειώνεται ότι όλες οι μετρήσεις έγιναν από το κάτω μέρος της οριζόντιας δοκού κάθετα προς το έδαφος. Ως εκ τούτου έκρινα το γήπεδο αντικανονικό λόγω λανθασμένων διαστάσεων της μια εστίας και αποφάσισα τη μη τέλεση του αγώνα.

Μαζί με το φύλλο αγώνα επισυνάπτονται τόσο η ένσταση της φιλοξενούμενης ομάδας, όσο και το έγγραφο αντιρρήσεων της γηπεδούχου ομάδας, υπογεγραμμένα από τους αρχηγούς τους».

Αθλητικές ειδήσεις

Νικολογιάννης: «Τελικά είναι διαφορετικό να είσαι Παναθηναϊκός – Η ΑΕΚ ας μην μιλήσει ξανά για Βάλνερ»

Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Τα ματς πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο – Τι απάντησε για όσα του χρέωσε η ΠΑΕ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν βάζει μυαλό η Τζορτζίνα – Φοράει μακριά ρούχα αλλά από κάτω γίνεται χαμός

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Η πρόταση της Κόμο για τον Ανέστη Μύθου που απέρριψε κατευθείαν ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Στον Ολυμπιακό δεν... φοβούνται τόσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Στον Ολυμπιακό λοιπόν... γελάνε με το πως «φόρτωσε» ο Μέντες τον Σάντσες στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Είναι πλέον φανερό πως ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει νέα συνθήκη στο θέμα του Τετέ και το ζήτημα είναι η στρατηγική

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σαντίνο Αντίνο αναφέρει η AS, κρατώντας στο παιχνίδι όμως και τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήταν στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ μέχρι πριν λίγο καιρό και αυτό προσπαθούν τουλάχιστον 3 ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρτιν Γκεοργκίεφ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον 17χρονο Κάουα Πράτες της Κρουζέιρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο Νάπολι και Γιουβέντους. Αν κλείσει η υπόθεση, θα πρόκειται για στρατηγική μεταγραφική κίνηση υψηλού επιπέδου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Επιθεώρηση στα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Χάρη Δούκα, με έμφαση στην πρόοδο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ποδόσφαιρο