MEDIA

Survivor spoiler 13/2: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor All Star. Μπλε ή κόκκινη;
Survivor spoiler 13/2: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Survivor spoiler 13/2: Τα Survivor All Star είναι ένα μαχητικό – αγωνιστικό παιχνίδι. Το Survivor είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες. Στο τέλος βέβαια, την ασυλία και τα έπαθλα τα κερδίζουν πάντα οι κόκκινοι. Μόνο αυτό βλέπουμε στον ΣΚΑΪ; Θα γίνει το ίδιο και στην 2η ασυλία;

Μπορεί το τελικό σκορ να ήταν 10-3 όπως είδαμε σε Live μετάδοση, αλλά επί της ουσίας ήταν 10-0. Όπως το ακούτε. Διότι, το σκορ έφτασε στο 9-0. Με άλλα λόγια, ξέραμε ποιος θα κερδίσει από πολύ νωρίς. Μονόλογος για τους κόκκινους που κερδίζουν τη μία ασυλία μετά την άλλη.

Το συνολικό σκορ έφτασε στο 17-6! Μιλάμε για διασυρμό των μπλε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το ξεκίνημα ήταν ντέρμπι. 6-5, 7-5, κάτι τέτοιο ήταν το σκορ μετά από δύο εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή όμως, οι Διάσημοι κάνουν πλάκα. Κερδίζουν συνεχώς και τις περισσότερες φορές πολύ εύκολα.

Η 6η εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε όπως και οι δύο προηγούμενες. Με τους κόκκινους να έχουν κερδίσει την ασυλία. Συνολικά είναι η 6η ασυλία στις επτά τελευταίες που έχουν παίξει οι δύο ομάδες που κερδίζουν. Τι να πω η γυναίκα… Τι να πούμε γενικώς σαν Sportime.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Survivor spoiler 13/2: Αυτοί κερδίζουν

Από τη στιγμή που στην μπλε παραλία επικρατεί πείνα, εκνευρισμός και απογοήτευση, οι ελπίδες δεν είναι πολλές για να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε εδώ και καιρό.

Οι Μαχητές δεν ξέρουν πώς να κερδίσουν. Διαλέγουν παίκτες και αφήνουν εκτός τους Μαρτίκα και Χανταμπάκη. «Φοβούνται» ή… ντρέπονται να πάρουν αδύναμους παίκτες, για να μην τους την πει o Professor στα συμβούλια. Χάος.

Αυτό δεν γυρίζει εύκολα. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κερδίζουν και την 2η ασυλία στο Survivor All Star. Ασφαλώς και δεν είναι είδηση αυτό. Είναι το φυσιολογικό με βάση τα όσα βλέπουμε από τους μπλε.

Νωρίς το Survivor spoiler το πρωί για όλα.

Διαβάστε ακόμα

Survivor Twitter 13/2: Ο μιντιακός λαός ανακήρυξε το νέο SUPER παλτό των Μπλε

Αυτό είναι το χοντρό λάθος που έκανε ο Μίτσελ

MEGA: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 13/2: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!