ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πράκτορας Μπότο στον ΠΑΟΚ – Οι δεύτερες σκέψεις Ιωαννίδη – Το καλοκαίρι του Μαυροπάνου!

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime για τους Μπότο, Ιωαννίδη αλλά και τον Μαυροπάνο.
Ο πράκτορας Μπότο στον ΠΑΟΚ – Οι δεύτερες σκέψεις Ιωαννίδη – Το καλοκαίρι του Μαυροπάνου!

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται με πολλές αποκαλύψεις, όπου την τιμητική τους έχουν οι Ζοσέ Μπότο, Φώτης Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ας αρχίζουμε με τον Ζοσέ Μπότο ο οποίος πλέον βρίσκεται έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ. Η λογική της προσθήκης του ήταν απόλυτα συνυφασμένη με την αλλαγή φιλοσοφίας του club.

Μπορεί ο Πορτογάλος να ΄χει ουκ ολίγες άστοχες επιλογές (πλην του Κοτάρσκι) στο μεταγραφικό παζάρι. Από τον Ράφα Σοάρες των 3 μυρίων μέχρι το «νέο Βαλβέδρε» που δεν μάθαμε καν το όνομά του, Κουαλιάτα (που στοίχισε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ).

Μπορεί ο άλλοτε επικεφαλής του scouting της Σαχτάρ να βγαίνει δεξιά και αριστερά στην πιάτσα και να «πιστώνεται» τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Τζίμα, αλλά στην θητεία του στον ΠΑΟΚ είναι ζήτημα να ΄χει πάει σε τρία παιχνίδια της Β΄ ομάδας ή να γνωρίζει τι έκανε και πέρυσι ο «Ντέλιας» στην Εουπεν.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως επικοινωνιακά ξέρει να κάνει boost. Τα 4 μόνο ταξίδια που ΄χει κάνει το τελευταίο δίμηνο στην Ιταλία έχουν και το ανάλογο impact σε σημείο που η Μίλαν έχει βγάλει… διαρκείας στα ματς της Τούμπας.

Με αποκορύφωμα το προχθεσινό δημοσίευμα από ιταλική ιστοσελίδα για 25 μύρια (συν τον Ντάντας) που θεωρητικά μπορεί να δώσει η Μπενφίκα για τα δύο wonderkids του «Δικεφάλου».

Αν μη τι άλλο, τα ραντεβού με agencies στην γείτονα χώρα και το promotion στη γενιά των ’03 έπιασε τόπο από τον Ζοσέ Μπότο ώστε ο ΠΑΟΚ πλέον να αξιώνει τουλάχιστον 10 μύρια για τον εκάστοτε…

Στη συνέχεια έχουμε τα όσα κάνει φέτος ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με το συμβόλαιο του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το γκολ δεν το ΄χει. Ξεκάθαρα. Και το γκολ πληρώνεται αδρά! Φανέλα βασικού, όμως, πήρε ξανά, αφήνοντας τον ακριβοθώρητο, Σποράρ να σκοράρει ΜΟΝΟ με πέναλτι (εσχάτως).

Ο Φώτης Ιωαννίδης βλέποντας τα κατορθώματα των Παυλίδη, Δουβίκα στην Ολλανδία, μαθαίνοντας το οικονομικό στάτους των συμφωνιών των Φούντα, Γιακουμάκη στο MLS έχει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό (σ.σ.: «τρέχει» μέχρι το 2024, κανένα 120άρι ετήσιες απολαβές μέσος όρος).

Ο ποδοσφαιρικός του «πατέρας», Γιάννης Κομπότης του λέει να μην βιάζεται, ο ατζέντης του («Τζόλε») πως όσο μένει στην Super League 1 δεν έχει ανάλογο development και ο Γκουστάβο Πογέτ να ΄ναι σε ένα περιβάλλον που να αισθάνεται σημαντικός!

Τέλος έχουμε την υπόθεση «Κωνσταντίνος Μαυροπάνος», που συνεχίζει να απασχολεί πάρα πολύ, θέλοντας ξεκάθαρα να φύγει από τη Στουτγκάρδη.

Οι τάσεις φυγής είναι ξεκάθαρες και έχει ήδη εκφράσει και τα… θέλω του στον ίδιο του τον ατζέντη. Η αποχώρηση του (μέντορά του) Σβεν Μίσλινταντ «φωτογραφίζει» πως ήδη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο club. Η ομάδα σε ετήσια βάση συμβαδίζει με το άγχος της επιβίωσης.

Ο Κων/νος Μαυροπάνος που φέτος με δύο στόπερ και ουχί (ενίοτε) δεξί μπακ ή 3 κεντρικοί αμυντικοί που έπαιζε πέρυσι παραμένει η σταθερά αξία, αλλά πέρυσι η Ντόρτμουντ τον είχε στο περίμενε, φέτος η Ατλέτικο τον «ακύρωσε» και πλέον μαγαζιά τύπου Βόλφσμπουργκ δε συνάδουν 100% με τις φιλοδοξίες του. Hot summer…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 τουe-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο πράκτορας Μπότο στον ΠΑΟΚ – Οι δεύτερες σκέψεις Ιωαννίδη – Το καλοκαίρι του Μαυροπάνου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.