ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου στο Open – Μαρινάκης, Ακρόπολη, we rule this land, Παπασταθόπουλος στο μπλέντερ! (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω στον σχολιασμό του για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο OPEN.
Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου στο Open – Μαρινάκης, Ακρόπολη, we rule this land, Παπασταθόπουλος στο μπλέντερ! (vid)

Όλα στο μπλέντερ τα έβαλε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στον σχολιασμό του στην εκπομπή Total Football του OPEN. Ο λόγος για το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. Μαρινάκης, Παπασταθόπουλος, αρχές του κλαμπ, το κορεό της Θύρας 7, όλα τα καυτηρίασε!

Για μάχη δύο διαφορετικών κόσμων έκανε λόγο ο διευθυντής του SDNA. Η αναφορά του δεν ήταν σε κανένα σημείο αγωνιστική. Με όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου καταπιάστηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, λέγοντας πως στο κομμάτι ήθους ο Παναθηναϊκός έχει χαώδη απόσταση από τον Ολυμπιακό.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

«Το we rule this land είναι το νίκη με κάθε τρόπο, ακόμα και με γκολ οφσάιντ το οποίος κατά τη γνώμη τους στον Ολυμπιακό δεν έχει κανείς δικαίωμα να ακυρώσει».

«Είναι ο Σωκράτης. Από ποδοσφαιριστής πρότυπο έχει εξελιχθεί τα τελευταία δύο χρόνια ως το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή για όλα τα μικρά παιδιά».

«Είναι ο Μαρινάκης που θα κατέβει στο γήπεδο να κάνει ότι δεν θα σκεφτόταν ούτε κατά τη διάνοια να πράξει στην Premier League και σε παιχνίδι της Νότιγχαμ».

«Είναι η απεικόνιση του ελληνικού χάρτη και της Ακρόπολης ως επίδειξη μεγαλοϊδεατισμού, για μια ομάδα που έχει ξεκάθαρη έδρα τον Πειραιά».

«Είναι τα αμέτρητα media που ελέγχονται και έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο μιλώντας για σφαγές».

Όσα είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

Αθλητικές ειδήσεις

Νικολογιάννης: Δεν αντέχει το 50-50 ο Ολυμπιακός

Βαρούχας για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κόκκινη ο Ρούμπεν, Οφσάιντ το γκολ (vid)

Κουτσιαύτης: Λάθος η κίτρινη κάρτα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου στο Open – Μαρινάκης, Ακρόπολη, we rule this land, Παπασταθόπουλος στο μπλέντερ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.