ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό ήταν! Ο Μπιέλ πήρε μπρος την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό!

Ο Πεπ Μπιέλ είχε ακούσει πολλά αλλά σα να δείχνει να παίρνει μπρος την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό!
Αυτό ήταν! Ο Μπιέλ πήρε μπρος την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό!

Σίγουρα είναι τα λεφτά που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εν λόγω κριτική. Δεν είναι λίγα τα 5-6 εκατομμύρια που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Κοπεγχάγη για να αποκτήσει τον Πεπ Μπίελ. Τουναντίον φυσικά.

Οι περισσότεροι με βάση αυτό περιμένουν να κάνει ο ισπανός και τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που προξενεί/προξενούσε εντύπωση είναι πως ο Μίτσελ αλλά και οι προκάτοχοί του, βάζουν τον Μπίελ στα άκρα, θέση που είχε φανεί και στη Δανία πως είχε ζήτημα.

Δεν του κάνει, δεν του αρέσει, αισθάνεται άβολα αγωνιστικά, είναι φανερό. Σα να περιορίζεται. Σίγουρα τα στατιστικά του δεν ήταν/είναι άσχημα αλλά και ο κόσμος θέλει το κάτι παραπάνω.

Εδώ λοιπόν, σε όλα τα παραπάνω ήρθε και κούμπωσε το ματς με τον Λεβαδειακό. Ναι σίγουρα ο αντίπαλος δεν είναι δυναμικότητας προκειμένου να πανηγυρίζει κανείς και ειδικά αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Μια έδρα δηλαδή που ήδη επισκέφθηκε ο Ολυμπιακός, για άλλη διοργάνωση βέβαια και έφυγε με ήττα βαριά 3-0.

Αλλά όπως και να έχει, πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι, το 6-0 και τα δύο γκολ του Μπίελ είναι boost.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αυτό ήταν ότι καλύτερο για τον ισπανό που πλέον μετράει 27 ματς με 9 γκολ και 3 ασίστ με τον Ολυμπιακό. Με αυτά και με αυτά δηλαδή θα φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ στην πρώτη του σεζόν στη Super League 1.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το μπέρδεμα με τα μεταγραφικά

Ολυμπιακός: Το μπέρδεμα με τα μεταγραφικά

Ο Ολυμπιακός είναι σε μια κατάσταση... μίρλας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το θέμα είναι τι γίνεται μεταγραφικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Και επειδή δεν θέλει πολύ να γίνει καμία... κόμπλα και επειδή ο Μεντιλίμπαρ τα προσέχει τα αποδυτήριά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Έτσι την... πάτησε και ο Όρτα, έτσι θα την... πατήσει και ο Ποντένσε αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στον δεύτερο γύρο.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Διπλή, πολλά υποσχόμενη κίνηση με Πιέρρο και Κοντράσι, επένδυση σε δύο επιθετικούς του 2009, με προοπτική και πλάνο εξέλιξης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Η υπόθεση του Καουά Πράτες περιπλέκεται για τον Ολυμπιακό καθώς η Ντόρτμουντ έκανε κίνηση και ο παίκτης δείχνει θετικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Ο Μπετανκόρ έγινε πρωταγωνιστής στην Αλμπαθέτε όμως στο λιμάνι υπάρχει πλαίσιο επιστροφής τον Γενάρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Άλλο μπάσκετ, άλλο ποδόσφαιρο και όποιος τα βάζει στο ίδιο ζύγι χάνει την ουσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ο Βάσκος ήταν ξεκάθαρος τι ήθελε το καλοκαίρι. Τον Μίγια ήθελε στο κέντρο, πρώτος τώρα σε ασίστ στην Ισπανία και τον Χιλ (τρεις ασίστ φέτος) και οι δύο ποδοσφαιριστές της Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο