ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μπαίνει ως «ευρωπαίος» στα play off! Δύο ασίστ ο Καμάτσο, γκολ ο Καμαρά! (vid)

Nίκη με ανατροπή και 5ος στη regular season o Άρης.
Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μπαίνει ως «ευρωπαίος» στα play off! Δύο ασίστ ο Καμάτσο, γκολ ο Καμαρά! (vid)

Άρης ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Το «γύρισε», προσπέρασε τον Βόλο και μπαίνει play off από θέση… Ευρώπης. Γκολ και ασίστ ο Ματέο, δύο ασίστ ο Καμάτσο, έσπασε το «ρόδι» ο Καμαρά! Δείτε εδώ τα γκολ και τα στιγμιότυπα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν πτοήθηκε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών απουσιών, αιφνιδίασε τον Άρη, αλλά το 0-1 έγινε εύκολα 3-1 για τους «κιτρινόμαυρους» που προσπέρασαν ξανά τον Βόλο και μπαίνουν ως… ευρωπαίοι στα play off. Γκολ και ασίστ ο Ματέο Γκαρσία, δύο ασίστ ο Καμάτσο στο καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, γκολ – το πρώτο μετά την επιστροφή του – και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το γκολ του Λιάσου νωρίς – νωρίς, δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι ο ΠΑΣ στο «Βικελιδης».

Στο κέντρο του γηπέδου η άμυνα του Άρη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το πληρώνει, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ασχολούνται κυρίως με τα της επίθεσης.

Στο 8′ ο Πίρσμαν κρατάει στο παιχνίδι τον Μπαλάν, ο Ρουμάνος χάνει στο τετ-α-τετ από τον Σιαμπάνη, αλλά όχι και ο Λιάσος που στη συνέχεια γίνεται κάτοχος της μπάλας και τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.

Παραλίγο… κηδεία στο 18′ με τον Μορέιρα παλι στη «πλάτη» της «κιτρινομαυρης» άμυνας, αλλά από διαγώνια θέση, να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Δεν γινεται το 0-2, αλλά το 1-1 οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Ματέο Γκαρσσία «σπάει» τη μπάλα στο πέναλτι, ο Λιάσος με αντίθετη κατεύθυνση γλιστράει, εκείνη φτάνει στον Νταρίντα και καταλήγει στην δεξιά γωνία του Τσιντώντα. Ο Τσέχος σκοράρει για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

O Άρης τον πλήρη έλεγχο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, μαζικά αμύνεται ο ΠΑΣ που δεν μπορεί να πάει με την ισοπαλια στα αποδυτήρια. Ο Ματέο Γκαρσία μετά την ασίστ, χρίζεται και σκόρερ στο 43′ από σέντρα του Καμάτσο για την ανατροπή των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγαίνει με πιο επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η σεμνή τελετή τελειώνει στο 58′ με το πρώτο γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετά την επιστροφή του στο «Βικελίδης». Δεν θα μπορούσε να χάσει τέτοιο τετ-α-τετ ο Μαυριτανός. Ασίστ ο Καμάτσο. Δεύτερη του Πορτογάλου, μετά από εκείνη στο γκολ του Ματέο.

Χωρίς άλλη «καραμπινάτη» ευκαιρία το παιχνίδι, αν και ο Άρης έψαξε και τέταρτο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Σκόρερ: 26′ Νταρίντα, 43′ Ματεο Γκαρσία, 58′ Καμαρά – 8′ Λιάσος

Άρης (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (76′ Mαζικού), Εμπακατά, Νταρίντα, Ντουκουρέ (89′ Σγούρος), Γκαρσία, Πάλμα (89′ Νταμπό), Καμάτσο (76′ Ιτούρμπε), Καμαρά (89′ Γκρέι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Ράντου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (75′ Μπορταγκαράι), Μπιλμπάο, Λιάσος, Ριένστρα (90′ Κύρκος), Μορέιρα, Τζίμας (81′ Σταματελόπουλος), Μπάλαν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μπαίνει ως «ευρωπαίος» στα play off! Δύο ασίστ ο Καμάτσο, γκολ ο Καμαρά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!