ΤΕΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά του Indian Wells – Ήττα με 2-0 από την Σαμπαλένκα!

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα!
Μαρία Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά του Indian Wells – Ήττα με 2-0 από την Σαμπαλένκα!

Τον αποκλεισμό με 2-0 από το Indian Wells γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, από το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε ωστόσο δεν κατάφερε να έχει τη σταθερότητα που είχαμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια της.

Από την αρχή η Σαμπαλένκα προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, φτάνοντας στο 3-2, ωστόσο όλα άλλαξαν σε εκείνο το σημείο.

Η Λευκορωσίδα, ανέβασε το επίπεδο της και έφτασε στο 6-2 κάνοντας δικό της το πρώτο σετ και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τη νίκη.

Η Μαρία Σάκκαρη έπρεπε να παίξει καλύτερα, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αν και απάντησε αμέσως κάνοντας το 2-2.

Ξανά όμως δεν κατάφερε να κοντράρει την αντίπαλο της και ήρθε το τελικό 6-3 και συνολικά 2-0 στα σετ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά του Indian Wells – Ήττα με 2-0 από την Σαμπαλένκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.