ΠΑΟΚ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ!

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας που έρχεται ξανά και ξανά.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ!

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι  είναι το 3ο μεγάλο project του ΠΑΟΚ μετά τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη. Αυτό δεν αναιρεί όμως πως έχει μεγάλη πέραση ο Κροάτης γκολκίπερ, ειδικά στη Γερμανία.

Σίγουρα ολάκερη την διεθνή ποδοσφαιρική πιάτσα έχει πιάσει… φρενίτιδα για την φουρνιά των ΄03, Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Ο ένας επιδρά πάνω στον άλλο στην άφιξη των ομάδων και κατά συνέπεια στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Σε βαθμό που και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στην εξίσωση/ατζέντα δια της πλαγίας οδού.

Μπορεί ο Φεντερίκο Παστορέλο (σ.σ.: by the way «έχασε» τον Λουκάκου) να βγάζει μία πρόθεση για το ιταλικό market για τον πελάτη του, μα μαθαίνω πως club από την Γερμανία έχει εμφανιστεί τουλάχιστον 3 φορές (αποκλειστικά) για τον 22χρονο Νο1 του «Δικεφάλου του Βορρά».

Άντε με το καλό για τον Κροάτη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).