ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Αυτό που απασχολεί τώρα τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στις μεταγραφές πρώτο ρόλο θα έχουν οι Έλληνες παίκτες
Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Είναι ίσως από τις λίγες φορές σε τέτοια χρονική περίοδο (μπαίνει ο Απρίλης σε λίγες ημέρες) που στον Ολυμπιακό έχουν μετατρέψει την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων σε δευτερεύουσας σημασίας τομέα.

Όλος ο οργανισμός έχει πέσει πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι εξάλλου πως αν ο Ολυμπιακός βάλει από κάτω Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και κατακτήσει τη Super League 1, θα είναι από τα κορυφαία επιτεύγματα των τελευταίων ετών.

Με βάση φυσικά την εξέλιξη που είχε, τη μεγάλη διαφορά που είχαν οι αντίπαλοι, τα λάθη που έγιναν και τις αλλαγές των προπονητών.

Το γεγονός βέβαια πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν είναι αυτήν την περίοδο στη βιτρίνα δε σημαίνει πως δεν απασχολεί.

Άλλωστε, σε 2 μήνες τελειώνει το πρωτάθλημα (δύσκολα ο Ολυμπιακός θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 3-0 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena) και θα πρέπει να επικεντρωθεί το κλαμπ στις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Αυτό που υπάρχει ως τάση στους πρωταθλητές, είναι η προσπάθεια να αποκτηθούν Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Παίκτες, όμως που δε θα είναι σε δεύτερο ρόλο αλλά θα χτυπούν την πόρτα της 11άδας. Βασικά θα είναι 11αδάτοι. Υπάρχουν λίγες τέτοιες περιπτώσεις εντός συνόρων (ελάχιστες) αλλά ουκ ολίγες εκτός.

Παίκτες που πρωταγωνιστούν σε καλά πρωταθλήματα (Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης κ.ά) δεν μπορούν να αφήνουν ασυγκίνητο ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός των ποδοσφαιριστών σε Β’ ομάδα και Κ19 διαθέτουν ένα γκρουπ Ελλήνων που αγωνίζονται και αυτοί είναι φυσικά οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μασούρας, Βρουσάι. 

Αν σε κάποιους γίνουν προτάσεις από ξένα κλαμπ (όπως π.χ. ο Μασούρας) είναι ένα άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.