ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι Elite της ΚΕΔ, oι Elite της Λίγκας και η Φανουρόπιτα της κυρά – Σούλας!

Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Και τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και το πρωτάθλημα να τελειώσει ομάλα (ή και ανώμαλα);
Super League: Οι Elite της ΚΕΔ, oι Elite της Λίγκας και η Φανουρόπιτα της κυρά – Σούλας!

Super League: Και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πρωταθλητή; Έλα, σοβαρέψου!

Η 1η αγωνιστική των play off ολοκληρώθηκε. Με Ντ(σ)αμπάνοβιτς και Αλβανό VARιστα. Με ότι έχει ο καθένας. Και παρακαλώ πολύ να πιστωθεί το credit σε όλους τους εμπλεκόμενους! Μετά την διακοπή ακολουθεί η 2η και έχει ο Θεός!

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων θέλει μια σπίθα για να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο και να μην τελειώσει ποτέ!

Aπό την άλλη Ελλάδα είσαι. Και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τέσσερις διεκδικητές και να τελειώσει κανονικά; Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Σοβαρευτείτε.

Τις τελευταίες μέρες μόνο από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις, αντιλαμβάνεται κανείς οτι κανένας Ινφαντίνο και κανένας Τσέφεριν δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ειρηνευτική δύναμη από τον ΟΗΕ και πάλι δύσκολα.

Ο κ. Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Super League, κ. Μαρινάκη και πραγματικά οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν σε κάνουν να αναρωτηθείς όχι μόνο αν μιλούσαν την ίδια γλώσσα, αλλά αν ήταν και οι δύο πλευρές στο ίδιο γραφείο!

Έχει προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Μπαλτάκου με τον κ. Καρυπίδη. Μακριά από τον κ@λο μας που λένε!

Ευτυχώς που επιβεβαιώνουν αμφότεροι την επικοινωνία γιατί και εκεί υπάρχει θέμα. Έβρισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον Άρη ή όχι; Και εκεί που ψάχνεις άκρη, ακούς για φούστες, Μικι Μάους και χάνεις τη μπάλα. Ποδόσφαιρο, GNTM ή Starland;

Ολη η ιστορία αρχίζει και τελειώνει στη διαιτησία. Elite σφυρίχτρες θέλουν όλοι. Ασχετα αν οι elite δεν μας θέλουν. Nα βοηθήσει η Λίγκα στην εύρεση τους, συμφώνησε αρχικά ο Μπαλτάκος, αλλά μετά διαφώνησε γιατί δεν το επιτρέπει η συνθήκη διαιτησίας της UEFA. Όταν εκείνοι ήθελαν, οι άλλοι δεν ήθελαν και όλα τα’ χαμε, ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού μας έλειπε και γίναμε!

Και μεσ’ το θολωμένο μου μυαλό «σκάει» και τηλέφωνο στο γραφείο από την κυρά Σούλα, που της αρέσει το σπορ και είναι και φανατική αναγνώστρια και οι ερωτήσεις «πολυβόλο»!

«Θα τελειώσει το πρωτάθλημα αγόρι μου; Τόσο πρόβλημα πια αυτή η διαιτησία; Γιατί θέλουν elite; Ψάχνουν και δεν τους βρίσκουν; Να κάνω μια Φανουρόπιτα;».

«Κάτι έχουν βρει κυρά Σούλα», της απαντάω. «Αλλά κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο οτι δεν θα κάνει λάθος. Κι αν δεν μας κάνουν οι elite που θα έρθουν και θα ζητάμε τους άλλους που δεν έρχονται;», την ρώτησα.

Προβληματίστηκε. Προβληματίστηκα κι εγώ.

Ποιούς elite θέλουμε; Αυτούς που θα βρει ο Μπένετ ή εκείνους που έχει βρει η Λίγκα;

Y.Γ. Και όλα καλά να πάνε επειδή καλοπροαίρετος και αισιόδοξος είμαι, κάτι πρέπει να αλλάξει. Όταν δεν πάει καλά το μπ@ρδελο, δεν αλλάζεις κουρτίνες!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Οι Elite της ΚΕΔ, oι Elite της Λίγκας και η Φανουρόπιτα της κυρά – Σούλας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!