MEDIA

«Τον πούλησαν για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» – Ο Ηλίας Γκότσης και τα unfollow που έδωσαν στεγνά πέντε παίκτες

«Τον πούλησαν για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» γράφουν οι fans του Ηλία Γκότση για την αποβολή του από το Survivor All Star.
«Τον πούλησαν για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» – Ο Ηλίας Γκότσης και τα unfollow που έδωσαν στεγνά πέντε παίκτες

Ο Ηλίας Γκότσης αποτελεί παρελθόν από το Survivor All Star. Στην πρώτη του ανάρτηση ανέφερε πως «δεν κρατάω κακία σε κανέναν». Τα σχόλια όπως «τον πούλησαν για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» και τα πέντε unfollow που έκανε δείχνουν άλλα πράγματα.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά πέντε παίκτες έκανε unfollow ο Ηλίας Γκότσης με το που έπιασε κινητό στα χέρια του. Δεν δέχτηκε εύκολα την αποβολή του ο Ηλιας Γκότσης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει, ή πιο σωστά αν θα αρχίσει, κάποια διαμάχη με την παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Πάντως, τα χρήματα που είναι να λάβει ο Γκότσης δεν είναι λίγα. Ενώ, μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει αν ξεχνάμε και την ειδική ρήτρα που έχει ο Ατζούν στα συμβόλαια των παικτών. Πάντως, ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να έχει επίσης στοιχεία στα χέρια του. Αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.

Ο περισσότερος κόσμος του Survivor τρέφει συμπάθεια για την περίπτωσή του και αν θέλετε τη γνώμη μου δικαίως. Από τη στιγμή που παραβίασε κανόνες, δικαίως αποχώρησε, όπως είπαμε. Αλλά όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, στα συμβούλια και στις τοποθετήσεις του προσπάθησε (και ήταν) μετρημένος και ευγενικός προς όλους.

Προδόθηκε από τους φίλους του ο Γκότσης;

Παρότι ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, έκανε πέντε unfollow με το που έπιασε το κινητό στα χέρια του.

  • Ηλίας Μπογδανος
  • Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Αφροδίτη Σκαφίδα
  • Εύη Σαλταφερίδου
  • Μελίνα Μεταξά.

 

Πολλά μου κάνουν εντύπωση. Αυτό της Αφροδίτης που ήταν σε άλλη ομάδα, ίσως λίγο περισσότερο. Ο Βασάλος έκανε την πάπια, το παραδέχτηκε είναι η αλήθεια. Οι υπόλοιποι είπαν πως δεν ήξεραν… Μάλλον ο Ηλίας ένα δίκιο το έχει.

Ο Ηλίας Γκότσης, τα unfollow και η πρώτη ανάρτηση – Όλο το ρεπορτάζ

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Σε μια σεζόν που ο ΑΝΤ1 δείχνει αποφασισμένος να προχωρά χωρίς καθυστερήσεις, το 5Χ5 μπαίνει στο κάδρο των προγραμμάτων που κρίνονται αυστηρά, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην αφήνουν πολλά περιθώρια.

Media
Media: Να μ’ αγαπάς: Ο Λευτέρης γίνεται διευθυντής του ξενοδοχείου και “ξηλώνει” Θεόφιλο – Ορφέα σε μία σκηνή-σοκ

Να μ’ αγαπάς: Ο Λευτέρης γίνεται διευθυντής του ξενοδοχείου και “ξηλώνει” Θεόφιλο – Ορφέα σε μία σκηνή-σοκ

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς στον Alpha, ο Άγγελος προχωρά το σχέδιό του και βάζει τον Λευτέρη σε θέση-κλειδί. Το αποτέλεσμα; Θεόφιλος και Ορφέας “πετιούνται” έξω από το γραφείο… και το ξενοδοχείο μπαίνει σε νέα εποχή.

Media
Media: Άγιος Έρωτας – Δεν έχει ξαναγίνει : Τις πιάνει στα πράσα και βασανίζει την Άννα – Η σκηνή που παγώνει το αίμα

Άγιος Έρωτας – Δεν έχει ξαναγίνει : Τις πιάνει στα πράσα και βασανίζει την Άννα – Η σκηνή που παγώνει το αίμα

Ο απαγορευμένος έρωτας αποκαλύπτεται στον Άγιο Έρωτα και η αντίδραση είναι ακραία: τις πιάνει στα πράσα, χάνει τον έλεγχο και η Άννα βιώνει εφιάλτη.

Media
Media: Survivor τηλεθέαση: Δεν «σπάει» με τίποτα – Κρατάει 20% και στέλνει μήνυμα στον ανταγωνισμό

Survivor τηλεθέαση: Δεν «σπάει» με τίποτα – Κρατάει 20% και στέλνει μήνυμα στον ανταγωνισμό

Ακόμα και με καθυστερημένη έναρξη και επεισόδιο που τράβηξε μέχρι αργά, το Survivor συνεχίζει ακάθεκτο στην κορυφή της τηλεθέασης, δείχνοντας πως έχει ήδη «χτίσει» κοινό για όλη τη σεζόν.

Media
Media: Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, μετά την επεισοδιακή πορεία της ταινίας Η ψυχή θα παραδώσει μαθήματα, με το βλέμμα στραμμένο αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και την ΕΡΤ.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Αποχώρησε η Σταυρούλα Ποτήρη από το Survivor 2026. Ποια είναι τα χρήματα που θα πάρει…

Media
Media: ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

Σε τροχιά αλλαγών μπαίνει η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το Κάτι ψήνεται να επιστρέφει ανανεωμένο και το κανάλι να ετοιμάζει μετακινήσεις που φέρνουν ντόμινο στο πρόγραμμα.

Media
Media: Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση βόμβα στο Survivor...

Media