ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ένας χρόνος ακόμα συμβολαίου του Μίτσελ στον Ολυμπιακό – Οι αποτυχημένοι Μπλαν, Μπίλιτς και ο περιζήτητος Κορμπεράν

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα αυτό που έχει να κάνει με τον Μίτσελ είναι πάντα επίκαιρο, αλλά και σχετικό.
Ο ένας χρόνος ακόμα συμβολαίου του Μίτσελ στον Ολυμπιακό – Οι αποτυχημένοι Μπλαν, Μπίλιτς και ο περιζήτητος Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ είναι μία ιστορία που πάει, στην κυριολεξία, όπως φυσάει ο άνεμος. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου, αλλά το θέμα προπονητή στην ομάδα του Πειραιά είναι πάντα σχετικό.

Αναλύσαμε εκ νέου τα δεδομένα για τον Μίτσελ και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Η ερώτηση δεν είναι αν κάνει ή όχι ο Ισπανός, αλλά τι θέλει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν του. Το θέμα προπονητή στους «ερυθρόλευκους», άλλωστε, είναι σχετικό και πάντα επίκαιρο.

Το βιώνουμε ήδη με τον Μίτσελ μέσα σε ένα μήνα. Από την πλήρη… απαξίωση μετά το 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ, στην αποθέωση μετά το 1-3 με τον ίδιο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός επί των ημερών του Μίτσελ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στη Super League και την καλύτερη επίθεση. Με άλλα λόγια, αν αυτά τα επιτεύγματα τα είχε φέρει ένα νέο όνομα, άφθαρτο, δεν θα κάναμε κουβέντα για το μέλλον του.

Αν τα είχε πετύχει ο Κάρλος Κορμπεράν, για παράδειγμα. Και μιας και αναφέραμε το θέμα του προκατόχου του Μίτσελ. Ο νεαρός Ισπανός υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με τη Γουέστ Μπρομ, η οποία έσπευσε να τον κρατήσει στην ομάδα, επειδή ηχούσαν οι σειρήνες της Λιντς! Όπως το ακούμε. Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε την επιλογή να πάει στη Λιντς και την Premier League, αλλά την αρνήθηκε.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Αυτό το παράδειγμα από μόνο του αρκεί για να καταλάβουμε πόσο σχετικό είναι το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό και όχι μόνο δηλαδή. Έχουμε κι άλλα. Ο Σλάβεν Μπίλιτς που συζήτησε με ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και φάνταζε ιδανική λύση, πήγε στη Γουότφορντ (στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κορμπεράν δηλαδή) και απολύθηκε!

Ο Λοράν Μπλαν επέστρεψε στην πατρίδα του. Σε ένα πρωτάθλημα που το ξέρει και τον ξέρουν. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε με τη Λιόν (νέο γήπεδο, μπάτζετ κλπ κλπ) και πάει από το κακό στο χειρότερο. Βρέθηκε προ της απόλυσης και ο Ζαν Μισέλ Ολάς (πρόεδρος των λιονέ) θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες περί απομάκρυνσής του, λέγοντας πως θα είναι και τον επόμενο χρόνο στην ομάδα. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα είναι.

Το ότι ο Μπίλιτς και ο Μπλαν είχαν και κακές πορείες την τρέχουσα σεζόν, δεν συνεπάγεται πως θα είχαν την ίδια τύχη στον Ολυμπιακό. Ούτε ότι ο Ολυμπιακός έκανε λάθος με τον Κορμπεράν και την απομάκρυνσή του. Δείχνουν όμως πόσο σχετικά είναι τα πράγματα όταν πρόκειται για τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου. Το πιο σημαντικό, λοιπόν, για ομάδα όταν αναζητά έναν προπονητή είναι να ξέρει τι ψάχνει.

Ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό ταιριάζει και φέρνει αποτέλεσμα. Ενίοτε δε, ο Ολυμπιακός παράγει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το μενού έχει και «στραπάτσα». Αυτή τη στιγμή η σχέση δείχνει πως μπορεί να έχει μέλλον. Ο ένας χρόνος ακόμα συμβόλαιο όμως, δεν λέει τίποτε από μόνος του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ένας χρόνος ακόμα συμβολαίου του Μίτσελ στον Ολυμπιακό – Οι αποτυχημένοι Μπλαν, Μπίλιτς και ο περιζήτητος Κορμπεράν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…