ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΟΜΒΑ ο Καρπετόπουλος όταν μίλαγε ο Νικολακόπουλος – Μιλάει με Μοντέλα ο Ολυμπιακός!

Αποκάλυψη ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού.
ΒΟΜΒΑ ο Καρπετόπουλος όταν μίλαγε ο Νικολακόπουλος – Μιλάει με Μοντέλα ο Ολυμπιακός!

Αρκετές αποκαλύψεις είναι το ρεπορτάζ που έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο Bwin Sport FM, μιλώντας με τον Καρπετόπουλο και τον Πανούτσο.

Ωστόσο η είδηση-βόμβα δεν ήρθε από τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αλλά από έναν από τους παραγωγούς της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, μετά την ανάλυση του ντέρμπι, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Βιντσέντζο Μοντέλα για τη θέση του προπονητή.

Ο Ιταλός βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για να δει την ομάδα και σήμερα που θα επιστρέψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μιλήσει για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν αρνήθηκε την πληροφορία αυτή, τονίζοντας βέβαια ότι ο Μοντέλα έχει πολύ μεγάλη πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ για να δουλέψει στην Τουρκία.

Μένει να δούμε αν τελικώς αυτός θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού.

Πηγή: Upopsi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ο Καρπετόπουλος όταν μίλαγε ο Νικολακόπουλος – Μιλάει με Μοντέλα ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.