ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραΐμοβιτς: Αδιανόητο το νέο του αυτοκίνητο

Με το στόμα ανοιχτό μένεις με το νέο αυτοκίνητο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ιμπραΐμοβιτς: Αδιανόητο το νέο του αυτοκίνητο

Τα χρόνια περνούν, οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να παίξει όσο θα μπορούσε, αλλά εκείνος δεν το βάζει κάτω.

Τον τελευταίο καιρό δεν προσελκύει τα βλέμματα με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες εφόσον δεν αγωνίζεται. Ωστόσο, το κατάφερε μέσω του εντυπωσιακού αυτοκινήτου που επέλεξε πρόσφατα να αγοράσει.

Είναι γνωστό ότι του αρέσουν τα αθλητικά αυτοκίνητα. Όταν συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής, έκανε δώρο στον εαυτό του μία χρυσή υβριδική Ferrari SF90 Stradale.

Σε λίγους μήνες κλείνει τα 42 και ήρθε η στιγμή της αλλαγής. Επισκέφτηκε μαζί με τη σύντροφό του Ελένα μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων και οι δυο τους αποφάσισαν να ανταλλάξουν το αυτοκίνητο που είχαν με μία άλλη Ferrari.

Στο εξής ο Ιμπραΐμοβιτς θα οδηγεί μία Ferrari Daytona SP3. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κυκλοφορήσει μόνο 599 αντίτυπα και η αξία τους υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ προ φόρων!

Δεν μιλάμε για ένα απλό αυτοκίνητο, όπως καταλαβαίνει ο καθένας. Έχει 840 ίππους, μπορεί να πιάσει τα 0-100 km/h σε 2,8” και η τελική ταχύτητα είναι 340 km/h!

Στη συλλογή του ο φορ της Μίλαν έχει αρκετά ακόμη σπορ αυτοκίνητα. Φαίνεται πως οι Ferrari του αρέσουν αρκετά, αφού διαθέτει και μία Monza SP2.

Τέλος, φέτος έχει παίξει σε μόλις τέσσερα ματς έχοντας ένα γκολ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιμπραΐμοβιτς: Αδιανόητο το νέο του αυτοκίνητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.