ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιούκαστλ: Οι 5 κινήσεις που θα την απογειώσουν – Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τη Νιούκαστλ - Ψάχνει 5 κινήσεις ενόψει καλοκαιριού
Νιούκαστλ: Οι 5 κινήσεις που θα την απογειώσουν – Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι

Μπορεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να μην έχει ολοκληρωθεί και η Premier League να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως η Νιούκαστλ καταστρώνει ήδη τα πλάνα της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι ανθρακωρύχοι βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Έντι Χάου, στην 3η θέση της βαθμολογίας και με φόντο μια θέση στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ετοιμάζουν νέα δυνατά χτυπήματα στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Νιούκαστλ: Οι 5 κινήσεις που θα την απογειώσουν – Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, η Νιούκαστλ ψάχνει την βόμβα με τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις που είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού στο νησί, καθώς το συμβόλαιο του Άγγλου τον κρατάει στο London Stadium έως και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ράις όμως φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για τη Νιούκαστλ που έχει βάλει στο μάτι άλλους δύο παικταράδες της Premier League.

Ο ένας είναι ο Τζέιμς Μάντισον, το συμβόλαιο του οποίου με την Λέστερ, λήγει επίσης το καλοκαίρι του 2024 και ήδη οι Αλεπούδες ψάχνουν την πώληση του προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο και ο άλλος είναι ο  Ιβάν Τόνει, με τον ποδοσφαιριστή της Μπρέντφορντ να ψάχνει με τη σειρά του το βήμα παραπάνω μετά και την εξαιρετική φετινή σεζόν.

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις παικτών που απασχολούν την ομάδα του Χάου, που έχει αποφασίσει να αποκτήσει, έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ, ένα χαφ, έναν ακόμη μεσοεπιθετικό και έναν winger.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται τόσο από τα βρετανικά μέσα όσο και από τα αντίστοιχα ισπανικά, η Νιούκαστλ έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο της έναν βασικό παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον Ραφίνια, που αποτελεί μεγάλο στόχο για τους ασπρόμαυρους ενώ στο τραπέζι και για τις υπόλοιπες θέσεις, έχουν έρθει στο προσκήνιο του Τοντιμπό που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη φανέλα της Νις και του Τίρνεϊ που δείχνει να μην έχει θέση στα πλάνα της Άρσεναλ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

https://youtu.be/MHbI20nBcDs?t=1

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νιούκαστλ: Οι 5 κινήσεις που θα την απογειώσουν – Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.