ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έσκασε πρόταση στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη

Η Μπολόνια προσφέρει ένα ποσό πάνω από τα τρία εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν «ψήνεται».
Έσκασε πρόταση στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πάνω του πολλά τη νέα σεζόν, αλλά ο Έλληνας επιθετικός έχει πέραση. Η Μπολόνια δίνει 3 – 3,5 εκατ, ευρώ στο «τριφύλλι», αλλά δεν ψήνονται στο «τριφύλλι».

Ας πάρουμε όπως τα πράγματα από την αρχή. Δεν είναι ο απόλυτος Killer! Τα νούμερα «μιλάνε» από μόνα τους: 41 ματς/7 γκολ, αλλά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν αποτελεί το προφίλ του επιθετικού με την τόσο καταρτισμένη ποδοσφαιρική παιδεία που κάνει την μπάλα κομπολόι (σ.σ.: μέσο όρο κάνει 3 ντρίμπλες ανά ματς)!

Είναι όμως το Νο9 που βγάζει πίεση, εκτόπισμα, αντέχει στο ξύλο και παίζει τόσο με πρόσωπό, όσο με πλάτη. Είναι 23 ετών και αριθμεί ήδη μία «γεμάτη» 3ετία στον Παναθηναϊκό. Συνάμα αποτελεί μόνιμο θαμώνα στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Παναθηναϊκός έσπευσε να τον υπογράψει με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, αποδεικνύοντας πως η επόμενη μέρα περνάει μέσα από το project Φώτης Ιωαννίδης, μολονότι πριν ένα καλοκαίρι έδωσε σχεδόν 4 μύρια για τον Σποράρ.

Δεν είναι τυχαίο πως φέτος τουλάχιστον 4-5 ευρωπαϊκές ομάδες ακολούθησαν επισταμένως την εξέλιξή του. Μία εξ αυτών, η Μπολόνια, μάλιστα δεν έχει μείνει μόνο στο scouting.

Ο επικεφαλής του οργανογράμματος, ο Μάρκο Ντι Βάιο (σ.σ.: επιθετικός κλάσης, παρακαλώ στα νιάτα του) άναψε το «πράσινο» φως και το ιταλικό club που βρίσκεται σε αναζήτηση 9αριού έστειλε την πρώτη πρόταση. Βάσει πηγών μας το αντίτιμο είναι 3-3,5 μύρια συν ποσοστό μεταπώλησης.

Φυσικά και δεν έγινε αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη δημιουργεί το έδαφος για εξελίξεις. Παράλληλα, το «τριφύλλι» βάσει της άρνησής να μπει σε οιαδήποτε κουβέντα με αυτά τα νούμερα φέρεται να ΄χει ορίσει την τιμή εκκίνησης για την πώληση του Ιωαννίδη στα 5 μύρια.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο παίκτης δεν «καίγονται» άμεσα για deal μια και του χρόνου με Ευρώπη αμφότεροι θεωρούν πως η αξία του διεθνούς φορ θα μεγαλώσει…

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ο Σλοβένος Elite διαιτητής της UEFA, Ράντε Ομπρένοβιτς, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τον ήθελε ο Βιτόρια, τον φέρνει ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Τον ήθελε ο Βιτόρια, τον φέρνει ο Μπενίτεθ!

Ο ποδοσφαιριστής που ήθελε στον Παναθηναϊκό και ο προκάτοχος του Μπενίτεθ, Ρουί Βιτόρια.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει δείξει φέτος πως δεν σέβεται φαβορί. Ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να χαλάσει σχέδια και το ερώτημα πλέον τίθεται ανοιχτά: μήπως είναι ικανός να φτάσει μέχρι το τέλος;

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακό να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Παναθηναϊκός: Οι αιχμές Χιμένεθ για τα πέναλτι και το… άδικο 3-0

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι αιχμές Χιμένεθ για τα πέναλτι και το… άδικο 3-0

Έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας υπερβολικό και άδικο το τελικό 3-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Άρης 3-0: Ο Ρόουζ τα έκανε, ο Μπακασέτας τα έβαζε!

Παναθηναϊκός – Άρης 3-0: Ο Ρόουζ τα έκανε, ο Μπακασέτας τα έβαζε!

Με χατ -τρικ του Μπακασέτα τα δύο με πέναλτι που έκανε ο Ρόουζ, ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πάνω στον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Κάτρης έκοψε την κουβέντα, επιβεβαιώνοντας το Sportime!

O Κάτρης έκοψε την κουβέντα, επιβεβαιώνοντας το Sportime!

H δήλωση του Κάτρη μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Λεβαδειακού που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκανε στη μεταγραφή του Αντίνο αυτό που δεν… έκανε στου Ταμπόρδα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκανε στη μεταγραφή του Αντίνο αυτό που δεν… έκανε στου Ταμπόρδα

Τι έκαναν για να καταφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να «τινάξουν» στον αέρα την συμφωνία Γοδόι Κρουζ - Ρίβερ Πλέιτ.

Ποδόσφαιρο