ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει στόχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; – Έρχεται δεύτερος πλέον ο Χάρι Κέιν!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι πλέον έχει άλλο στόχο για την κορυφή της επίθεσης.
Αλλάζει στόχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; – Έρχεται δεύτερος πλέον ο Χάρι Κέιν!

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει για τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τεν Χαγκ να θέλει ένα βαρύ… πυροβολικό για την επίθεση.

Στόχος φυσικά το εύκολο γκολ, προκειμένου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να καταφέρουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League.

Πρώτος στόχος για αρκετό καιρό, ήταν ο Χάρι Κέιν, αφού ο Άγγλος έχει αποδείξει ότι είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Mirror ένας άλλος ποδοσφαιριστής, ετοιμάζεται να του κλέψει την πρωτιά στις λίστες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είναι αισιόδοξη για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του επιθετικού της Νάπολι Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός φαίνεται ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Premier League και την προτιμά από μία κίνηση για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πιθανή άφιξη του Όσιμεν στο Ολντ Τράφορντ θα μπορούσε να φέρει την απαραίτητη ώθηση στις επιθετικές επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 22χρονος έχει τραβήξει την προσοχή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στη Νάπολι, κάνοντας τρομερή σεζόν με 36 συμμετοχές και 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι με την αξία του να έχει φτάσει στα 100 εκατομμύρια ευρώ, πολλές είναι οι ομάδες που τον τσεκάρουν και μάλιστα στενά.

Μένει να δούμε ποιον θα επιλέξει τελικώς και ποιος θα του κάνει και την καλύτερη χρηματική προσφορά.

https://youtu.be/3ziN_vc7_g0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλάζει στόχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; – Έρχεται δεύτερος πλέον ο Χάρι Κέιν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.