MEDIA

Survivor All Star: Ο πρώτος αγώνας αντρών Vs γυναικών με μικτές ομάδες Ελλήνων – Τούρκων είναι γεγονός

Μεγάλη ανατροπή στο Ελληνοτουρκικό παιχνίδι του Survivor καθώς οι ομάδες χωρίζονται σε γυναίκες και άντρες με παίκτες και από τις δύο χώρες.
Survivor All Star: Ο πρώτος αγώνας αντρών Vs γυναικών με μικτές ομάδες Ελλήνων – Τούρκων είναι γεγονός

Survivor All Star: Μία ακόμη νέα αλλαγή θα παρακολουθήσουμε στο φετινό Survivor καθώς ο επόμενος Ελληνοτουρκικός αγώνας δε θα έχει προηγούμενο!

Εκτός από το ότι το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι το παιχνίδι των ανατροπών το επόμενο σίγουρο είναι πως ο Ατζούν ξέρει πως να κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο στο προϊόν του με τις συνεχείς αλλαγές που κάνει σε αυτό.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα και το ταξίδι της Σταυρούλας στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Παρτσώλης έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, για τα νέα δεδομένα στον επόμενο αγώνα.

Όπως ανέφερε λοιπόν, η επόμενη μάχη δε θα είναι Έλληνες εναντίον Τούρκων αλλά γυναίκες εναντίον αντρών! Θα δημιουργηθούν λοιπόν δύο ομάδες, μία ομάδα γυναικών με παίκτριες τόσο από το Ελληνικό όσο και από το Τουρκικό Survivor και μία ομάδα αντρών με Έλληνες και Τούρκους παίκτες.

Στη θεωρία ακούγεται αρκετά άνιση η μάχη αλλά με δεδομένο ότι στις γυναίκες θα δοθεί -όπως γίνεται πάντα- κάποιο μικρό αβαντάζ για να εξισορροπηθεί η διαφορά στη σωματική δύναμη μπορεί να παρακολουθήσουμε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα.

Εξάλλου η δική μας Σταυρούλα του Survivor All Star έχει νικήσει ουκ ολίγες φορές τους άντρες του παιχνιδιού ενώ και στο Τουρκικό ριάλιτι υπάρχουν δυνατές γυναίκες.

H συνέχεια στις οθόνες μας…

 

Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Σπύρος – Αναλυτικά η λίστα

Survivor All Star 26/5: Στημένο βίντεο; Δεν ήταν στην παραλία ο Τάκης Καραγκούνιας – Τι φοβήθηκε η παραγωγή

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025. 

Media
Media: Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Εσωτερική μετακίνηση στο OPEN φέρνει αλλαγές σε πρωινές εκπομπές και ενημερωτικό σχεδιασμό του σταθμού.

Media
Media: Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ξεκάθαρα The Voice of Greece για την αλλαγή του χρόνου, χαρίζοντας πρωτιά και εντυπωσιακή απήχηση στο special, πεντάωρο επεισόδιο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Σημαντικές αποφάσεις για τον Άγιο Έρωτα παίρνει ο Alpha, με τη δημοφιλή καθημερινή σειρά να μπαίνει πλέον σε τροχιά οριστικού σχεδιασμού, τόσο για το φινάλε όσο και για την επόμενη μέρα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Media
Media: Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Έκπληξη από τον χώρο της διαιτησίας, καθώς βοηθός ρέφερι της Super League έχει περάσει το πρώτο casting για το Survivor και η συμμετοχή του θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Media
Media: IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

Η επιτυχία του IQ 160 δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας στο Star. Με τις τηλεθεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δυναμική της σειράς, η απόφαση για τέταρτη σεζόν θεωρείται πλέον δεδομένη.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και πάλι το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, με την έκτακτη μετάδοση της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου να επιβεβαιώνει τη διαχρονική του δυναμική.

Media
Media: Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Η χρονιά κλείνει με ανοιχτό παιχνίδι στην τηλεθέαση και τα κανάλια μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ποιος θα βγει νικητής στο σύνολο του 2025.

Media
Media: Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Πρωτιά σε 3 από τα 4 βασικά μερίδια τηλεθέασης.

Media