ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός «πάγωσε» προ πολλού τον Πήλιο και προχωράει του Λώλη!

Ο Ολυμπιακός έχει αποσύρει καιρό τώρα το ενδιαφέρον για τον Σταύρο Πήλιο, έχοντας προκρίνει την περίπτωση του Νίκου Λώλη.
Ο Ολυμπιακός «πάγωσε» προ πολλού τον Πήλιο και προχωράει του Λώλη!

Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός δεν είναι, και δεν ήταν εδώ και καιρό ο Σταύρος Πήλιος.

Ο Ολυμπιακός έδειξε κάποιο ενδιαφέρον προ μηνών για τον Σταύρο Πήλιο, αλλά η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει. Και δεν θα προχωρήσει, όχι επειδή για τον νεαρό μπακ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ στην οποία και θα καταλήξει, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Πήλιο, το «πάγωσαν» σχετικά γρήγορα, χωρίς αυτό και πάλι να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις (για άλλον ποδοσφαιριστή) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα περι προκαταβολής από πλευράς Ολυμπιακού που επεστράφει, δεν επιβεβαιωνεται από καμία πλευρά και δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι», έκαναν πίσω στην μεταγραφή Πήλιου.

Οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον νεαρό Νίκο Λώλη, ξαδελφο του Αλέξανδρου Λώλη που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η περίπτωση Πήλιου έχασε έδαφος, μέχρι το ενδιαφέρον να ατονήσει τελείως. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των εμπλεκόμενων μεριών.

Ο 18άχρονος Λώλης, βασικός στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, τη φετινή σεζόν έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 24 συμμετοχές, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, ενώ την τελευταία αγωνιστική των play out, έκανε ντεμπούτο και με την πρώτη ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Δεν υπάρχει κόρνερ πριν το γκολ του Άρη, κανονικό το γκολ του Ντουντού (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας : Δεν υπάρχει κόρνερ πριν το γκολ του Άρη, κανονικό το γκολ του Ντουντού (vid)

Όλα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και τα γκολ των γηπεδούχων

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Κωστούλας τρέλανε… τον Μαγκουάιρ και έγινε χαμός

O Κωστούλας τρέλανε… τον Μαγκουάιρ και έγινε χαμός

Ο Κωστούλας έβαλε το σώμα του μπροστά, κράτησε την μπάλα και στο Ολντ Τράφορντ κατάφερε να εκνευρίσει τον Μαγκουάιρ στο φινάλε της πρόκρισης της Μπράιτον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός για διαιτησία του Άρης – ΑΕΚ: Αδιανόητα και τραγελαφικά τα όσα είδαμε

Ολυμπιακός για διαιτησία του Άρης – ΑΕΚ: Αδιανόητα και τραγελαφικά τα όσα είδαμε

«Ετοιμάζουν Έλληνα και για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 3-0 σε 40 λεπτά

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 3-0 σε 40 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός έκανε ποδαρικό στο 2026 με 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, με την υπόθεση να τελειώνει ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο στο ντεμπούτο του Τεττέη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός για Φρεντ και η λεπτή γραμμή του κόστους

Ολυμπιακός για Φρεντ και η λεπτή γραμμή του κόστους

Το όνομα του Φρεντ επιστρέφει στο διεθνές μεταγραφικό ρεπορτάζ και αυτή τη φορά μπαίνει δίπλα στον Ολυμπιακό, με το θέμα να ακουμπά πρώτα το κόστος και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι γίνεται στο Χ για το γκολ του Ντουντού που ακυρώθηκε στο Άρης – ΑΕΚ

Τι γίνεται στο Χ για το γκολ του Ντουντού που ακυρώθηκε στο Άρης – ΑΕΚ

Τι γράφουν στο Twitter (X) για το γκολ του Ντουντού του Άρη που δεν μέτρησε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό με τον παικταρά της Φενερμπαχτσέ

Μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό με τον παικταρά της Φενερμπαχτσέ

Δημοσιεύματα από την Πολωνία βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι για τον Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, έναν παίκτη που ψάχνει ξανά ρόλο μετά την απώλεια θέσης στη Φενέρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το είπε καθαρά ο Χιμένεθ: «Ο Άρης πέτυχε δύο γκολ»

Το είπε καθαρά ο Χιμένεθ: «Ο Άρης πέτυχε δύο γκολ»

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του σκόραρε δύο φορές και άξιζε κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρώτος ο Ολυμπιακός ξανά και τώρα έχει ξανά το πάνω χέρι

Πρώτος ο Ολυμπιακός ξανά και τώρα έχει ξανά το πάνω χέρι

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την 16η αγωνιστική μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας σταθερότητα και διάρκεια σε ένα πρωτάθλημα με έντονο ανταγωνισμό.

Ποδόσφαιρο