ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως αν ο Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρός θα πάει μακριά τη σειρά

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει τρόπους να μην του κάνει τη ζωή εύκολη στους τελικούς της Basket League.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως αν ο Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρός θα πάει μακριά τη σειρά

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε τη νίκη, αλλά δεν την πήρε. Τα χρειάστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» για να κάνουν το 1-0 στους τελικούς της Basket League. Ο Ολυμπιακός κέρδισε όμως και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ανάφερε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και έχει απόλυτο δίκιο.

Πίσω από τις λέξεις της αναμέτρησης όμως, υπάρχει μπόλικη συζήτηση. Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός και παραλίγο να «κλέψει» το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο επειδή δεν είχε κάτι να χάσει, ή επειδή ο Ολυμπιακός έχει αδειάσει από ενέργεια; Διότι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε στο τελευταία κομμάτι του αγώνα κερδίζοντας 61-48 και δύο λεπτά πριν το τέλος έχανε 66-65.

Η απροσεξία του Αγραβάνη με ένα αχρείαστο φάουλ στον Γουόκαπ, η ψυχραιμία του Σλούκα από τη γραμμή και σε ένα play με τον Φαλ και μία κακή πάσα του Γκριγκόνις στις τελευταίες στιγμές του αγώνα «έγραψαν» το τελικό 73-70. Παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού έδειξαν με τις κουβέντες του στο φινάλε πως ήξεραν πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά δεν φρόντισαν να το δείξουν μέσα στο παρκέ. Οι παίκτες είχαν ένα μπλαζέ ύφος, ο κόουτς μάλλον επέμεινε περισσότερο από όσο έπρεπε σε κάποιους από το second unit στη δεύτερη περίοδο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε τη ραθυμία του στην 4η περίοδο. Το θέμα είναι αν την ερχόμενη Πέμπτη παρουσιαστεί κανονικός. Διότι, μία αντίστοιχη εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΟΑΚΑ από τις δύο ομάδες, θα είναι αρκετή για τον Παναθηναϊκό ούτως ώστε να φέρει τους τελικούς στα ίσια. Βέβαια, δεν είναι απλό να είναι ξανά ο Ολυμπιακός τόσο χαμηλά στο σκορ. Από την άλλη, εντός έδρας αν δεν τον πνίξει το άγχος, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Την αναμέτρηση της Πέμπτης την περιμένουμε πλέον με ενδιαφέρον. Ενδεχομένως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού να μην περίμενα να παίξει η ομάδα του στα ίσια στο ΣΕΦ τον πρώτο τελικό της Basket League. Μια μικρή πίστη πως η σειρά θα πάει μακριά είναι πρόδηλη πλέον στο «πράσινο στρατόπεδο». Αν ο Ολυμπιακός δεν παίξει το μπάσκετ που μας έχει συνηθίσει…






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως αν ο Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρός θα πάει μακριά τη σειρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.