MEDIA

Σερβάιβορ Νέα 6/6: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία – Αυτός ο 2ος υποψήφιος

Σερβάιβορ Νέα 6/6: Οριστικό Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα χάνει την δεύτερη ασυλία και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Σερβάιβορ Νέα 6/6: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία – Αυτός ο 2ος υποψήφιος

Σερβάιβορ Νέα 6/6: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star και όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε η αγωνία κορυφώνεται με την τηλεθέαση να μεγαλώνει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε, ωστόσο προκάλεσε «πανικό» ακόμα και με την απουσία του, με το Twitter να «δικάζει» την Κόκκινη ομάδα.

Οι Μπλε έβγαλαν μέχρι και σύνθημα για να πανηγυρίσουν την αποχώρηση. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και αυτό φάνηκε από την επιβλητική νίκη στην πρώτη ασυλία.

Αυτός ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ήδη σας έχω δώσει το οριστικό Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία και ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος.

Σερβάιβορ Νέα 6/6: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία – Αυτός ο 2ος υποψήφιος

Οι Μπλε λοιπόν μετά το 2/2 της περασμένης εβδομάδας, συνεχίζουν στο ίδιο… μοτίβο σε ό,τι αφορά τις ασυλίες παίρνοντας άλλη μια.

Φυσικά, ως γνωστόν τα σερί είναι για να… σπάνε και έτσι οι Κόκκινοι βγάζουν αντίδραση και κατακτούν τη 2η ασυλία, μεταφέροντας την πίεση στο αντίπαλο «στρατόπεδο».

Οι Μπλε θα κληθούν να πάνε στην κάλπη και από εκεί θα βγει υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μάλιστα, έτσι ψηφίζουν οι δύο ομάδες.

Θα μπορέσει να επιβιώσει ο Ασημακόπουλος; Αυτό είναι το ερώτημα και καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη της Τετάρτης (7/6).

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025. 

Media
Media: Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Εσωτερική μετακίνηση στο OPEN φέρνει αλλαγές σε πρωινές εκπομπές και ενημερωτικό σχεδιασμό του σταθμού.

Media
Media: Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ξεκάθαρα The Voice of Greece για την αλλαγή του χρόνου, χαρίζοντας πρωτιά και εντυπωσιακή απήχηση στο special, πεντάωρο επεισόδιο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Σημαντικές αποφάσεις για τον Άγιο Έρωτα παίρνει ο Alpha, με τη δημοφιλή καθημερινή σειρά να μπαίνει πλέον σε τροχιά οριστικού σχεδιασμού, τόσο για το φινάλε όσο και για την επόμενη μέρα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Media
Media: Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Έκπληξη από τον χώρο της διαιτησίας, καθώς βοηθός ρέφερι της Super League έχει περάσει το πρώτο casting για το Survivor και η συμμετοχή του θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Media
Media: IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

Η επιτυχία του IQ 160 δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας στο Star. Με τις τηλεθεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δυναμική της σειράς, η απόφαση για τέταρτη σεζόν θεωρείται πλέον δεδομένη.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και πάλι το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, με την έκτακτη μετάδοση της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου να επιβεβαιώνει τη διαχρονική του δυναμική.

Media
Media: Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Η χρονιά κλείνει με ανοιχτό παιχνίδι στην τηλεθέαση και τα κανάλια μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ποιος θα βγει νικητής στο σύνολο του 2025.

Media
Media: Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Πρωτιά σε 3 από τα 4 βασικά μερίδια τηλεθέασης.

Media