MEDIA

Survivor All Star: Με «κλόουν» απάντησε η Ασημίνα στον Μαρτίκα – «Εγώ δε προσπαθώ να γοητεύσω το φακό»

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σπύρος Μαρτίκας σε ανοιχτή κόντρα μετά τα λεγόμενα του δεύτερου.
Survivor All Star: Με «κλόουν» απάντησε η Ασημίνα στον Μαρτίκα – «Εγώ δε προσπαθώ να γοητεύσω το φακό»

Χαμός και εκτός του Survivor All Star με τα φώτα του παιχνιδιού να στρέφονται στην… Ελλάδα και στα καρφιά που πέταξε ο Σπύρος Μαρτίκας τόσο προς τους συμπαίκτες του όσο και προς τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Νίκο Παρτσώλη.

Μπορεί η αποχώρηση του Ασημακόπουλου από το Survivor να είναι η τελευταία «καυτή» εξέλιξη από το ριάλιτι, όμως η χτεσινή εμφάνιση του Μαρτίκα στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας μετά την αποχώρησή του έβαλε «φωτιές».

Ο «professor» τα έβαλε με όλους και ιδιαίτερα η κόντρα του με τον Παρτσώλη δημιούργησε μεγάλη ένταση φέρνοντας σε αμηχανία την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Από την άλλη, αυτό που ξεχώρισε από τα υπόλοιπα λεγόμενα του Μαρτίκα ήταν η επίθεση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας αναλυτικά πως βρήκε φαγητό η ίδια στο παιχνίδι.

Η Ασημίνα λοιπόν δε θα μπορούσε να αφήσει τις δηλώσεις αυτές να περάσουν έτσι και πέρασε στην αντεπίθεση μέσω μιας σειράς δημοσιεύσεών της στο instagram.

Επιδεικνύοντας όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, τόνισε πως η ζωή της βρίσκεται και εκτός Survivor και τηλεόρασης ρίχνοντας τα καρφιά της στον Μαρτίκα ότι το μόνο που επιδιώκει είναι η δημοσιότητα. Αναλυτικά είπε παραθέτοντας και τα κατάλληλα στιγμιότυπα:

«Εναπόθεσα τη ζωή μου στον αθλητισμό. Εναπόθεσα τη ζωή μου στην απόκτηση πανεπιστημιακών γνώσεων στον τομέα του αθλητισμού. Δεν εναπόθεσα πάντως τη ζωή μου στο να προσπαθώ να γοητεύσω το φακό», συμπληρώνοντας και ένα emoji ενός κλόουν!

Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό μας και με τη σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη υπερασπίστηκε τη νεαρή κοπέλα λέγοντας ότι δε της άξιζε να ακουστούν αυτά που ακούστηκαν για αυτή εν απουσία της μάλιστα, όταν δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Survivor All Star: Δείτε όσα ανέβασε η Ασημίνα






 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και πάλι το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, με την έκτακτη μετάδοση της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου να επιβεβαιώνει τη διαχρονική του δυναμική.

Media
Media: Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Η χρονιά κλείνει με ανοιχτό παιχνίδι στην τηλεθέαση και τα κανάλια μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ποιος θα βγει νικητής στο σύνολο του 2025.

Media
Media: Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Πρωτιά σε 3 από τα 4 βασικά μερίδια τηλεθέασης.

Media
Media: Δεύτερη εκπομπή για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι συζητήσεις με τον Alpha μπαίνουν στην τελική ευθεία

Δεύτερη εκπομπή για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι συζητήσεις με τον Alpha μπαίνουν στην τελική ευθεία

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς προχωρούν οι συζητήσεις με τον Alpha για την ανάληψη δεύτερης τηλεοπτικής εκπομπής, πέρα από το Happy Day.

Media
Media: Eurovision: Κόβεται από τα live ο Καπουτζίδης – Ποιος παίρνει τελικά τα ημιτελικά

Eurovision: Κόβεται από τα live ο Καπουτζίδης – Ποιος παίρνει τελικά τα ημιτελικά

Αλλαγές με… νόημα στην παρουσίαση της Eurovision, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης περιορίζει τον ρόλο του, ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα παραμένει στο κάδρο για τα πιο απαιτητικά live της διοργάνωσης.

Media
Media: Τα αλλάζει όλα ο ΣΚΑΪ: Survivor, The Wall και Beat My Guest σε νέες μέρες

Τα αλλάζει όλα ο ΣΚΑΪ: Survivor, The Wall και Beat My Guest σε νέες μέρες

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έρχονται από τον Ιανουάριο, με νέες πρεμιέρες, μετακινήσεις εκπομπών και αναδιάταξη τόσο της prime time όσο και της απογευματινής ζώνης.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ευχές για καλό αγώνα και μετάνοια σε όλους μας. 

Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ευχές για καλό αγώνα και μετάνοια σε όλους μας. 

Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ο χρόνος αλλάζει είτε το θέλουμε είτε όχι.  Εμείς καλούμαστε να αλλάξουμε μόνο αν το θέλουμε και μόνο αν το επιλέξουμε.  

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Γη της ελιάς – Spoiler MEGA: Ο Μανώλης σώζει τη Δάφνη από τη μανία του Παύλη – Δραματική ανατροπή

Γη της ελιάς – Spoiler MEGA: Ο Μανώλης σώζει τη Δάφνη από τη μανία του Παύλη – Δραματική ανατροπή

Σοκαριστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς η ζωή της Δάφνης κρέμεται από μια κλωστή και ο Μανώλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή...

Media