MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Φάνης βάζει τέλος στον Ιάσονα και καταστρέφει τον Μάρκο

Όλα όσα θα γίνουν στη σειρά Έρωτας Φυγάς στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Φάνης βάζει τέλος στον Ιάσονα και καταστρέφει τον Μάρκο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Έρωτας Φυγάς αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν καθώς η σειρά του Open σάρωσε την τηλεθέαση.

Στον νέο κύκλο θα δούμε όλα όσα θα ακολουθήσουν μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα. Ένας νέος ήρωας όμως, άρρητα συνδεδεμένος με τους πρωταγωνιστές θα κάνει την εμφάνισή του ανατρέποντας τα πάντα.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο Φάνης που καταστρέφει τον Ιάσονα και τον Μάρκο

Ένας άντρα μυστήριο καταφτάνει στο Κιάρι ο οποίος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν. Ο Φάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου τον οποίο απολαύσαμε στον Γλυκάνισο πέρσι, θα εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια.

Οι προθέσεις του Φάνη φαίνονται αρχικά καλές και γίνεται αγαπητός από όλους. Η αλήθεια όμως είναι πολύ σκοτεινή. Ο Φάνης έλειπε για χρόνια από τον τόπο καταγωγής του και μάλιστα πολλοί τον είχαν ξεχάσει.

Πρόκειται για τον ανιψιό του Στέφανου και έτσι θα μπει άμεσα στην οικογένειά του και στο πλάι του Μάρκου. Ο Φάνης είναι σκληρός και πληγωμένος έτοιμος να διεκδικήσει όσα του ανήκουν.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό ενώνει τον Φάνη με τον Ιάσονα και ο πρώτος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πάρει την εκδίκησή του.

Την ίδια ώρα όμως η άφιξή του θέτει σε κίνδυνο και τον Μάρκο ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο μόνο κληρονόμος της περιουσίας του Στέφανου ως ψυχογιός του. Ο Φάνης είναι όμως ο νόμιμος κληρονόμος.

Οι προστριβές και οι κόντρες ανάμεσα στους 3 άντρες θα συγκλονίσουν…

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον Ιάσονα και Μάρκου τη νέα σεζόν

Δέσποινα Βανδή: Με ποιον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ φωτογράφισε τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αποκαλύψεις Κουσουλός: Πρωτιά στην τηλεθέαση το πρώτο μισό 2025-2026

Αποκαλύψεις Κουσουλός: Πρωτιά στην τηλεθέαση το πρώτο μισό 2025-2026

Στην κορυφή της τηλεθέασης έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν 2025-2026 η εκπομπή «Αποκαλύψεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, επιβεβαιώνοντας ότι η σκληρή έρευνα βρίσκει σταθερά το κοινό της.

Media

Το στοίχημα του MEGA για τη νέα σεζόν

Με επενδύσεις στη μυθοπλασία και συγκεκριμένα projects, το MEGA δείχνει ξεκάθαρα πού ποντάρει για να διατηρήσει τη δυναμική του και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Media
Media: Τρίβει τα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Το MEGA σάρωσε την τηλεθέαση το 2025

Τρίβει τα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Το MEGA σάρωσε την τηλεθέαση το 2025

Το 2025 έκλεισε με το MEGA στην κορυφή των τηλεθεάσεων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βλέπει το μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα να αποδίδει σε όλα τα επίπεδα.

Media
Media: Αθηνόραμα: Πέμπτος ανάμεσα στους 30 καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2025 «Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’» των Χρήστου Νικολόπουλου & Νίκου Αναγνωστάκη

Αθηνόραμα: Πέμπτος ανάμεσα στους 30 καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2025 «Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’» των Χρήστου Νικολόπουλου & Νίκου Αναγνωστάκη

Σύμφωνα με την κρίση του έγκριτου δημοσιογράφου Χάρη Συμβουλίδη ο δίσκος του Ogdoo Music Group κατατάσσεται πέμπτος κορυφαίος ελληνικός δίσκος για το 2025

Media
Media: Παγώνει η επιδότηση των 24 εκατ. για ντοκιμαντέρ – Ρήγμα ανάμεσα στα κανάλια και “όχι” από τον ΣΚΑΪ

Παγώνει η επιδότηση των 24 εκατ. για ντοκιμαντέρ – Ρήγμα ανάμεσα στα κανάλια και “όχι” από τον ΣΚΑΪ

Αναβολή, διαφωνίες και παρασκήνιο γύρω από το μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης για τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, με τα κανάλια να μην βρίσκουν κοινή γραμμή και τον ΣΚΑΪ να τραβά ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή.

Media
Media: Η ΕΡΤ ανεβάζει στροφές: Τα νέα projects που αλλάζουν τον χάρτη της μυθοπλασίας

Η ΕΡΤ ανεβάζει στροφές: Τα νέα projects που αλλάζουν τον χάρτη της μυθοπλασίας

Με νέες σειρές, δυνατά καστ και ξεκάθαρη στροφή στη μυθοπλασία, η ΕΡΤ περνά σε φάση αντεπίθεσης, βάζοντας στο τραπέζι projects που δείχνουν ότι δεν σκοπεύει να μείνει θεατής στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Media
Media: Έκλεισε από την κορυφή ο Alpha: Η χρονιά που πήρε κεφάλι στην τηλεθέαση

Έκλεισε από την κορυφή ο Alpha: Η χρονιά που πήρε κεφάλι στην τηλεθέαση

Το 2025 ολοκληρώθηκε με τον Alpha να κλείνει από την κορυφή της τηλεθέασης, επιβεβαιώνοντας ότι η σταθερότητα και η καθαρή στρατηγική αποδίδουν σε ένα περιβάλλον σκληρού ανταγωνισμού.

Media
Media: Το MEGA σαρώνει την ενημέρωση και το 2025 – Τα νούμερα που δεν αφήνουν περιθώρια

Το MEGA σαρώνει την ενημέρωση και το 2025 – Τα νούμερα που δεν αφήνουν περιθώρια

Πρωτιές, ρεκόρ τηλεθέασης και απόλυτη κυριαρχία σε όλες τις ζώνες. Το MEGA έκλεισε και το 2025 ως ο σταθμός που ορίζει το παιχνίδι στην ενημέρωση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025. 

Media