ΣΠΟΡ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Τι έγινε στο πρωινό πρόγραμμα

Τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Τι έγινε στο πρωινό πρόγραμμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Διεξάγεται σήμερα και αύριο στην  Πάτρα και θα αποτελέσει τη σημαντικότερη στάση του εσωτερικού, των αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς) δίχως να σπαταλήσει περιττές δυνάμεις προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν με ένα άλμα στα 14,89 μ. (1,0). Ο αθλητής του Δημήτρη Σιούντρη προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση του καλοκαιριού, θα επιδιώξει να το απόγευμα τη νίκη κι ένα καλό άλμα.

Στα 100 μ. των Γυναικών γρηγορότερη όλων ήταν η Μαρία Ζαγορίτη (ΓΣ Γλυφάδας) με 12.24 (2,2) ενώ στον απογευματινό τελικό προκρίθηκαν ακόμη οι Κατερίνα Σχοινοχωρίτη (Αργολίδα 2000) με 12.38, Βεατρίκη Ντούγκου (ΑΣ Ρήγσας) με 12.44,Μάρθα Νεαμονίτη (Ολυμπιάδα Χίου) με 12.46, Σοφία Κωνσταντινίδου (Ερμής Ιλιού) με 12.53, Ιωάννα Τσερκεζή (Φίλιππος Καβάλας) με 12.62, Παναγιώτα Αθανασοπούλου (Κόροιβος Αμ.) 12.66 και Αργυρώ Παπαδεράκη (Κύδων Χανίων) με 12.68.

Ο Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) ήταν γρηγορότερος όλων στα 100 μ. με 10.69 (2.2) και έβαλε από νωρίς υποψηφιότητα για το χρυσό στον απογευματινό τελικό. Ο Νίκος Καψούρας (ΓΕΑ Τρικάλων) σημείωσε τη δεύτερη επίδοση του προκριματικού με 10.90 (1,3) και ο Παναγιώτης Κεσκινίδης (ΑΣ Ορεστιάδας Πολυνίκης) την τρίτη με 10.97 (2,2).

Ο πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) ήταν νικητής στην πρώτη προκριματική σειρά των 400 μ. με 50.44 κι έδειξε πως το απόγευμα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και ο Νικόλας Κασούτσας (ΓΑΣ Λιβαδειάς) νικητής στη δεύτερη σειρά. Ο Πέτρος Κεχιόπουλος (Παλαιό Φάληρο) και ο Ιωάννης Λιόλιος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλο) πήγαν παρέα μέχρι το τέλος, με τον πρώτο να επικρατεί με 50.44 και τον δεύτερο να ακολουθεί με 50.74.

Απευθείας στον απογευματινό τελικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα αγωνιστούν οι αθλήτριες των 400 μ., του τριπλούν και της δισκοβολίας, καθώς και οι αθλητές της σφαιροβολίας και των 110 μ. εμπ.

Πηγή: stivostime.gr

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Στέλιος Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο Έλληνας πολίστας που τρέλανε τον κόσμο με το γκολ στην Κροατία

Στέλιος Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο Έλληνας πολίστας που τρέλανε τον κόσμο με το γκολ στην Κροατία

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος δεν είναι κανένας ρούκι στις πισίνες, αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30, μπορεί να πει πως τα έχει ζήσει όλα

Σπορ
Σπορ: Ελλάδα – Κροατία 11-10: Θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό για τα παλικάρια του Βλάχου παρά τη διαιτησία σκάνδαλο (vids)

Ελλάδα – Κροατία 11-10: Θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό για τα παλικάρια του Βλάχου παρά τη διαιτησία σκάνδαλο (vids)

Η Ελλάδα θριάμβευσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 11-10 επί της Κροατίας παρά τη διαιτησία σκάνδαλο στα τελευταία 3μιση λεπτά

Σπορ
Σπορ: Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Ξεκινά την Παρασκευή το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) στην κατηγορία Οπτιμιστ για την πρόκριση της προεθνικής ομάδας του 2026.

Σπορ
Σπορ: 2ο Τουρνουά Padel Τύπου: Ραντεβού των εργαζομένων στα ΜΜΕ το Σάββατο 24 Ιανουαρίου

2ο Τουρνουά Padel Τύπου: Ραντεβού των εργαζομένων στα ΜΜΕ το Σάββατο 24 Ιανουαρίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ διοργανώνει το 2ο τουρνουά padel Τύπου, δίνοντας τη δυνατότητα σε συναδέλφους και συναδέλφισσες από τα μέσα ενημέρωσης να συνδυάσουν άθληση, ψυχαγωγία και συναδελφικό πνεύμα, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Ελληνικό.

Σπορ
Σπορ: Εθνική πόλο Ανδρών: Στο Βελιγράδι για το μετάλλιο που δεν έχει κατακτήσει

Εθνική πόλο Ανδρών: Στο Βελιγράδι για το μετάλλιο που δεν έχει κατακτήσει

Η Εθνική πόλο Ανδρών μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για το μετάλλιο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ

Σπορ
Σπορ: Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του κόσμου για το 2025, Νίκος Παππάς, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κατακτώντας την πρώτη θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που ολοκληρώθηκε στη Βόνιτσα.

Σπορ
Σπορ: Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει προπονητικό καμπ στο Μάτι για τις εθνικές ομάδες των ολυμπιακών κατηγοριών.

Σπορ
Σπορ: Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Καλαμάκι και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου μπαίνουν στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας τον Ιούνιο, φιλοξενώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA Masters 2026 με τη συμμετοχή αποστολών από περισσότερες από 40 χώρες.

Σπορ
Σπορ: Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Η Βόνιτσα φιλοξενεί την έναρξη των εσωτερικών ιστιοπλοϊκών αγώνων για το 2026, με το open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων να συγκεντρώνει αθλητές από όλη τη χώρα.

Σπορ