ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά – Λαμία 1-1: Κρατούσαν το καλό για το τέλος

Κηφισιά και Λαμία ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τα γκολ να μπαίνουν προς το φινάλε της αναμέτρησης.
Κηφισιά – Λαμία 1-1: Κρατούσαν το καλό για το τέλος

Σούπα στο μεγαλύτερο μέρος του, θρίλερ στο τέλος και Κηφισιά – Λαμία 1-1! Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρουν το τρίποντο.

Όποιος έχανε, θα είχε μεγάλη γκρίνια. Η ισοπαλία κράτησε τις δύο ομάδες προς τη μέση της βαθμολογίας και προσωρινά έδιωξε το άγχος από τους δύο προπονητές. Μεγάλο ματς το επόμενο για τον Λεωνίδα Βόκολο. Ελαφρώς καλύτερα πατάει ο Γιάννης Αναστασίου, αφού το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Η Κηφισιά είναι μία νέα ομάδα. Χτίστηκε από την αρχή και ακόμη έχει πολλά βήματα να κάνει. Η εικόνα που παρουσιάζει, πάντως, την κατατάσσει σε μία από τις χειρότερες του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από τη βαθμολογία της. Υπάρχει, όμως, δρόμος ακόμη.

Αντιθέτως, η Λαμία είχε περισσότερα καλά διαστήματα στο παιχνίδι της. Θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο. Την αδικεί ενδεχομένως η ισοπαλία και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Η γκολάρα του Λούμορ, πάντως, την αφήνει για τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη.

Το ματς

Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ούτε ρυθμό είχε ούτε μεγάλες φάσεις. Εξαίρεση αποτέλεσε το δοκάρι του Τόσιτς στο 18′ από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πλην αυτής οι φιλοξενούμενοι είχαν και μία φάση με τον Λονγκό.

Από την πλευρά της η Κηφισιά άργησε να μπει στο ματς. Ο Κρισιούμα ήταν κατά κύριο λόγο ο πιο κινητικός παίκτης της. Ίλιεφ και Οζέγκοβιτς προσπαθούσαν να του δώσουν κάποια στηρίγματα. Το σουτ του Βούλγαρου στο 33′ ήταν η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά μετά μία ακόμη τελική με τον Κρισιούμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 49′ απείλησε ο Κρισιούμα και τέσσερα λεπτά απάντησε για τη Λαμία ο Λονγκό. Άρχισε να ανοίγει ο αγώνας και στο 56′ είχε δοκάρι ο Μασούρας με δυνατό σουτ.

Αυτό το δοκάρι της Κηφισιάς ήταν η αφετηρία ενός καλού για εκείνη διαστήματος. Οζέγκοβιτς στο 60′, Τετέι στο 68′, Οζέγκοβιτς ξανά στο 70′ και το 77′ απείλησαν, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ακούνια με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1 στο 84′.

Ακολούθησε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους. Η Λαμία έδωσε χώρους και την μπάλα στον αντίπαλο. Πάλεψε για να κρατήσει το μηδέν και θα το κατάφερνε, εάν στο 90’+5 δεν έβαζε ο Λούμορ ένα απίστευτο γκολ με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής. Το μόνο αξιοσημείωτο έκτοτε ήταν η αποβολή του Ιπαλίμπο στο 90’+6.

Κηφισιά – Λαμία 1-1

Σκόρερ: 90’+5 Λούμορ – 84′ Ακούνια

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Koσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (76′ λ.τρ. Πάβλοβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (70′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (69′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν, παρακολουθούν στενά την πορεία του και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του συλλόγου στο μέλλον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Ο Βάργκα Μπαρνάμπας βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ, με τις πληροφορίες από την Ουγγαρία να αναφέρουν ότι απομένουν μόνο τα ιατρικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη Φερεντσβάρος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Κανονικά στις προπονήσεις ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος είχε φτάσει να έχει market value το 2019 στα 14 εκατ. ευρώ αλλά δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στο καράβι Πειραιάς - Ηράκλειο ενόψει του Σούπερ Καπ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον Βαρσάμη ένα project με προοπτική και τον εντάσσουν άμεσα στον κορμό της U19.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Από το καλοκαίρι, όταν έπεσε το όνομα του Αρίας στο τραπέζι, ο Μεντιλίμπαρ, αφού εξέτασε τα χαρακτηριστικά του πείστηκε πως είναι παίκτης που του «κάνει».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Ο Χιμένεθ ενημέρωσε τον Γιαννιώτα ότι δεν είναι στα πλάνα του, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ δεν θέλει να… ακούει για ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

Ο Λουτσέσκου έχει «τελειώσει» τον Γκουγκεσασβίλι και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να κόψουν τον δανεισμό του Μπαλωμένου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήγε ο Μπρέγκου στον Παναιτωλικό!

Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήγε ο Μπρέγκου στον Παναιτωλικό!

Ο Αντριάνο Μπρέγκου είχε ζητήσει από τον εκπρόσωπο του να του βρει ομάδα για να πάει δανεικός.

Ποδόσφαιρο