ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μάριν, ούτε το συμβόλαιο ήταν το πρόβλημα – Στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ – Δεν θα γίνει Μπένετ ο Καπέλα!

Το όχι του Μάριν που επιβεβαίωσε το Sportime, το συμβόλαιο του που δεν ήταν ο λόγος της άρνησης. Τα είπε με Μπαλτάκο ο Φρόιντφελντ. Δεν παραιτείται ο Καπέλα.
Διαιτησία: Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μάριν, ούτε το συμβόλαιο ήταν το πρόβλημα – Στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ – Δεν θα γίνει Μπένετ ο Καπέλα!

Διαιτησία: Τα έμπλεξε με τον Μάριν ο Μπαλτάκος. Μπορούσε, αλλά δεν ήθελε να έρθει ο Ισπανος. Ήρθε όμως ο Φρόιντφελντ που τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Μόνο με αποζημίωση θα φύγει ο Καπέλα.

Διαιτησία: «Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν απόρριψη προτάσεων της ΕΠΟ για συνεργασία με ξένους διαιτητές ως προς τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Τετάρτη 4/10.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, έξι μέρες αργότερα, ο Τάκης Μπαλτάκος παραδέχθηκε οτι πρώτη επιλογή ήταν ο Χουάν Μαρίν, ο Ισπανός συνεργάτης του Περέιρα στην ΚΕΔ.

Σωστό, επιβεβαίωνοντας και το Sportime το οποίο αποκάλυψε οτι ο Μάριν δέχθηκε τηλέφωνο από τον Μπαλτάκο, αλλά αρνήθηκε την πρόταση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από εκεί και μετά, όμως όσα ειπώθηκαν δια στόματος προέδρου της Ομοσπονδίας, είτε δεν ισχύουν, είτε δεν είναι η πραγματικότητα.

Ο Μάριν έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καζακστάν και όχι Αζερμπαϊτζάν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό δεν αποτελεί το λόγο της άρνησης του Ισπανού να επιστρέψει στη χώρα μας!

Λύση θα μπορούσε να βρεθεί, αν ο Μάριν το έβλεπε ζεστά. Ο Ισπανός δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και επικαλέστηκε μάλιστα και τον εγγονό του, για την επιστροφή του στη χώρα του μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το Καζακστάν.

Διαιτησία: Ήρθε στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ!

Τελικά, μετά το άκυρο του Μάριν, ο Μπαλτάκος στράφηκε στον Πίτερ Φρόιντφελντ. Προσωπική επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, τον οποίο δεν γνώριζε, αλλά του είχε προταθεί ως όνομα και είχε μιλήσει μάλιστα μαζί του, και πριν αναλάβει ο Μπένετ!

Ο Σουηδός βρέθηκε στην Ελλάδα και την Πέμπτη συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τα διαδικαστικά. Το συμβόλαιο του θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και οι αποδοχές του θα είναι πάνω απο εκείνες του Μπένετ και κάτω από εκείνες του Κλάτενμπεργκ. Ο πρώτος έπαιρνε ένα 15άρι τον μήνα και ο δεύτερος 25 χιλιάρικα!

Δεν παραιτείται ο Καπέλα!

Όταν έγραφαν οτι ο Ζοάο Καπέλα προαλείφεται για αρχιδιαιτητής, το Sportime αποκάλυπτε οτι όχι μόνο δεν είναι υποψήφιος, αλλά παίζει και να φύγει κι αυτός! Ο ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους δεν τον θέλει και ζητάει την αντικατάσταση του. Έχει ήδη ενημερωθει ο νέος αρχιδιαιτητής και ψάχνει για VAR manager στο εξωτερικό. Φυσικά όχι συμπατριώτη του, αφού στη Σουηδία δεν έχουν VAR.

Πάντως ο Καπέλα που έμεινε για τα χρήματα, το ξεκαθαρίζει. Δεν πρόκειται να γίνει Μπένετ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Μόνο με αποζημίωση θα μας αδειάσει την γωνιά!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ο Βάσκος ήταν ξεκάθαρος τι ήθελε το καλοκαίρι. Τον Μίγια ήθελε στο κέντρο, πρώτος τώρα σε ασίστ στην Ισπανία και τον Χιλ (τρεις ασίστ φέτος) και οι δύο ποδοσφαιριστές της Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βάζει ρήτρα μαμούθ για τον Αντίνο!

Παναθηναϊκός: Βάζει ρήτρα μαμούθ για τον Αντίνο!

Εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα, η ρήτρα που θα βάλει ο Παναθηναϊκός στο συμβόλαιο του Σαντίνο Αντίνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός: Πως να πουλήσει τους παίκτες ο Κομπότης

Λεβαδειακός: Πως να πουλήσει τους παίκτες ο Κομπότης

Ο Λεβαδειακός κάνει μάλλον την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του και οι όποιες προτάσεις, σκέψεις για πωλήσεις πηγαίνουν καλοκαίρι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πάει πιο κάτω; Πάει!

Άρης: Πάει πιο κάτω; Πάει!

Εκτός Κυπέλλου, εκτός 4άδας και κίνδυνος να χαθεί ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Και να σκεφτεί κανείς πως κάποιοι ήθελαν να διώξουν τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Και να σκεφτεί κανείς πως κάποιοι ήθελαν να διώξουν τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα σεζόν δείχνει συνεπής στη διεκδίκηση τίτλων και αυτό οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στον προπονητή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ: Ο παικταράς Νους αν φτιάξει και τα πλην του, ο ΟΦΗ θα τον πουλήσει για πολλά

ΟΦΗ: Ο παικταράς Νους αν φτιάξει και τα πλην του, ο ΟΦΗ θα τον πουλήσει για πολλά

Ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση του Τιάγκο Νους στον θρίαμβο του ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αν φτιάξει και τα πλην του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η «καμπάνα» στον Νταβέλη για όσα είπε και τα έγραψε ο Σιδηρόπουλος!

Διαιτησία: Η «καμπάνα» στον Νταβέλη για όσα είπε και τα έγραψε ο Σιδηρόπουλος!

Η άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση του Νταβέλη στον Σιδηρόπουλο στη Νίκαια. Τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί ο διεθνής διαιτητής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Εξελίξεις! Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, χοντρό πρόστιμο και ομιλία στους παίκτες

ΑΕΚ: Εξελίξεις! Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, χοντρό πρόστιμο και ομιλία στους παίκτες

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα Σπάτα, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό και τους έριξε χοντρό πρόστιμο

Ποδόσφαιρο