ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: To «μαρς» στον Πουλικίδη στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα και ο διάλογος Μάντζιου – Στάικου!

Τον Πουλικίδη που είχε σφυρίξει το Άρης - Κηφισιά θυμήθηκε ο Μάντζιος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διάλογος και με Στάικο.
Διαιτησία: To «μαρς» στον Πουλικίδη στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα και ο διάλογος Μάντζιου – Στάικου!

Διαιτησία: Στο ΆρηςΠΑΣ Γιάννινα ο Άκης Μάντζιος τα έβαλε με τον 4ο Πουλικίδη και με τον προπονητή του ΠΑΣ, Θανάση Στάικο.

Μάντζιος και να μην γκρινιάξει για την διαιτησία δεν «παίζει». Αυτή τη φορά τα άκουσε, όχι ο Μανούχος που σφύριξε την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο 4ος Πουλικίδης.

Ο new entry στον πίνακα της Super League είχε σφυρίξει το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την Κηφισιά. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του ήδη «κιτρινισμένου» Αντερέγκεν στον Οντουμπάτζο, με τον ρέφερι να μην καταλογίζει τίποτα και σωστά. «Συγχαρητήρια ρε Πουλικίδη για το πέναλτι και για την κόκκινη που δεν έδωσες. Μπράβο», ήταν τα λόγια του Μάντζιου μόλις αντίκρισε τον Βορειοελλαδίτη ρέφερι!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τους… παλμούς ανεβασμένους, ο Μάντζιος είχε διάλογο και με τον Θανάση Στάικο, όχι σε τόσο ήρεμο ύφος επίσης. «Παίζεις φιλικά με τον ΠΑΟΚ και έρχεσαι εδώ να το χτυπήσεις». Ατάκα που δεν έμεινε αναπάντηση από τον προπονητή του ΠΑΣ. «Κάνε μας τη χάρη που παίζουμε φιλικά. Όλα τα παιχνίδια τα παίζουμε στα ίσια». Και κάπου εκεί ο σύντομος διάλογος των δύο τεχνικών έλαβε τέλος.

Πάντως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάντζιος μίλησε και με τον Μανούχο μεταφέροντας του οτι «καταλαβαίνω την πίεση που δέχεστε και πρέπει να διαχειριστείτε».

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

Ακούγεται έντονα περί φυγής του Πιερό από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

Ο ΠΑΟΚ πάνω που βρήκε την αξιόπιστη λύση του Γιακουμάκη για τη θέση του επιθετικού, βλέπει να γίνεται σίριαλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Ο Ντάβιντε Αντσελότι βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση στην Μποταφόγκο, με τη διοίκηση να συνδέει ευθέως την παραμονή του με την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ενώ όλα έδειχναν συμφωνημένα μεταξύ Γοδόι Κρουζ και Ρίβερ Πλέιτ, ο παίκτης άλλαξε ατζέντη και άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Στο παιχνίδι ξανά Ολυμπιακός και ομάδες από Ιταλία και Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ο Αντρέ Λουίζ της Ρίο Άβε βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων της Premier League και των «μεγάλων» της Πορτογαλίας, με την τιμή του να ανεβαίνει στα 15 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο