ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Γκραντ είναι Σλούκας και Βιλντόζα μαζί

Ο Τζέριαν Γκραντ έχει εξελιχθεί στο «αθόρυβο» όπλο του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκίνησε ήδη συζητήσεις για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του!
Ο Γκραντ είναι Σλούκας και Βιλντόζα μαζί

Ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε τον… πρωταθλητή των μεταγραφών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τον Τζέριαν Γκραντ να θεωρείται μια από τις λιγότερο «λαμπερές» κινήσεις.

Όταν στις 10 Ιουλίου το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτησή του, αρκετός κόσμος δεν ενθουσιάστηκε, θεωρώντας πως δεν ήταν στο επίπεδο άλλων μεταγραφών που είχαν προηγηθεί.

Φυσικά, για τον Εργκίν Αταμάν η συγκεκριμένη κίνηση είχε τη δική της σημασία. Ο Τούρκος προπονητής είχε κυκλώσει τ’ όνομά του απ’ τα παιχνίδια της Εφές με την Τουρκ Τέλεκομ, αλλά κι απ’ την γενικότερη παρουσία του στο πρωτάθλημα και στο Eurocup, όπου αναδείχθηκε MVP.

Διανύοντας λοιπόν τις τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για κάθε παίκτη έχουν βγει, με τον Γκραντ να αποδεικνύεται … λίρα 100.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει καταλάβει στον μέγιστο βαθμό τον ρόλο του και τις αρμοδιότητες του και πλέον αποτελεί σταθερό πυλώνα για την ομάδα και το παιχνίδι της.

Στη χθεσινοβραδινή άνετη νίκη απέναντι στη Βαλένθια ο ίδιος πρόσφερε αθόρυβα και άκρως αποτελεσματικά, με 13 πόντους με 5/8 σουτ, έχοντας πολύπλευρή προσφορά που αποτυπώθηκε στη στατιστική, καθώς μέτρησε 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και ΚΑΝΕΝΑ λάθος για 3ο διαδοχικό παιχνίδι!

Συνολικά στη φετινή Euroleague μετράει κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 4,1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 10 αγώνες και περίπου 28 λεπτά συμμετοχής.

Όλα αυτά λοιπόν τη στιγμή που αποτελεί τον μοναδικό από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Όπως είχε προϊδεάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τον «δέσει» με πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε «ανεβάσει» μία φωτογραφία του Γκραντ και τη συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι θα είσαι κάτοικος ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια που ακολουθούν».

Οι πρώτες επαφές που έχουν γίνει δείχνουν την πρόθεση των «πράσινων» να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με αυξημένες απολαβές.

 

Απόστολος Γεωργιάδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν δεν αλλάζει – Δηλώσεις που ξαναφέρνουν ένταση στα αποδυτήρια (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν δεν αλλάζει – Δηλώσεις που ξαναφέρνουν ένταση στα αποδυτήρια (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, παρά την αγωνιστική κρίση και τις εσωτερικές γκρίνιες στον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας ξανά λάδι στη φωτιά μετά το ματς στο Περιστέρι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπλέξιμο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με παίκτη της Βίρτους Μπολόνια βλέπουν στην Ισπανία

Μπλέξιμο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με παίκτη της Βίρτους Μπολόνια βλέπουν στην Ισπανία

Ισπανικά ρεπορτάζ συνδέουν τη Ρεάλ με τον Ντιούφ, αλλά βάζουν στο παιχνίδι και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία για σερί στη Euroleague

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία για σερί στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός με αφετηρία τη νίκη επί της Βίρτους αν και έχει αρκετά ματς εκτός Ελλάδας, μπορεί να χτίσει σερί

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αυτό χρειάζεται ο Αταμάν για να «τελειώσει» οριστικά η κρίση

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αυτό χρειάζεται ο Αταμάν για να «τελειώσει» οριστικά η κρίση

Ο Αταμάν πήρε την ευθύνη, έστειλε μήνυμα ενότητας και ήρθε η νίκη με Βίρτους. Τι χρειάζεται όμως ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει η κρίση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Οι πράσινοι είναι εδώ, κυριαρχική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Οι πράσινοι είναι εδώ, κυριαρχική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τρεις ήττες και ο φόβος της τρίτης χρονιάς Αταμάν

Τρεις ήττες και ο φόβος της τρίτης χρονιάς Αταμάν

Οι ήττες δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, το ζήτημα είναι η εικόνα σε κρίσιμα σημεία και το πώς μια ομάδα με βάθος και προσωπικότητες χάνει την υπομονή και το καθαρό μυαλό της.

Μπάσκετ
Euroleague: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague, σε ματς υψηλής έντασης, τακτικής μάχης και κρίσιμων κατοχών.

Euroleague
Sportime BET: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με ειδικά στοιχήματα!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με ειδικά στοιχήματα!

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για την επιστροφή στις νίκες του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Sportime BET
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι βαρύ και τον Τούρκο τεχνικό να παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μπάσκετ