ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δάκρυσε όταν μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στην Τούμπα ο Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δάκρυσε όταν μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 του Πανσερραϊκού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να επιστρέφει στην Τούμπα για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Η ομάδα του ωστόσο δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας βαριά ήττα σε ένα ήδη ιδιαίτερα συναισθηματικό παιχνίδι για τον ίδιο.

Ο Ουρουγουανός αποθεώθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες, απαντώντας και αυτός με τον ίδιο τρόπο, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή του στην Τούμπα, τόνισε πως: «Είναι πολλά τα χρόνια που πέρασα εδώ. Μου έχουν μείνει άνθρωποι, έχω αδέρφια και καλές αναμνήσεις εδώ. Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που σου μένουν».

Παράλληλα, για την έκβαση του ματς σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όμως χρειάζεται να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω γιατί τα επόμενα ματς είναι δύσκολα».

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

Ο ΠΑΟΚ πάνω που βρήκε την αξιόπιστη λύση του Γιακουμάκη για τη θέση του επιθετικού, βλέπει να γίνεται σίριαλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Ο Ντάβιντε Αντσελότι βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση στην Μποταφόγκο, με τη διοίκηση να συνδέει ευθέως την παραμονή του με την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ενώ όλα έδειχναν συμφωνημένα μεταξύ Γοδόι Κρουζ και Ρίβερ Πλέιτ, ο παίκτης άλλαξε ατζέντη και άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Στο παιχνίδι ξανά Ολυμπιακός και ομάδες από Ιταλία και Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ο Αντρέ Λουίζ της Ρίο Άβε βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων της Premier League και των «μεγάλων» της Πορτογαλίας, με την τιμή του να ανεβαίνει στα 15 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Η Μποταφόγκο ξεκίνησε επαφές για την επιστροφή του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο τη σεζόν 2026 και το σενάριο δανεισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φώτης Ιωαννίδης: Γίνεται ξανά σταρ

Φώτης Ιωαννίδης: Γίνεται ξανά σταρ

Ο Φώτης Ιωαννίδης δείχνει να βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ από την ημέρα που έκανε τη μεταγραφή στην Σπόρτινγκ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πως να μην ανανεώσει τον Τάισον

ΠΑΟΚ: Πως να μην ανανεώσει τον Τάισον

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη πλέον μάλλον είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, να συνεχίσουν ΠΑΟΚ και Τάισον

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Γιόνσον και Πάφο

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Γιόνσον και Πάφο

Θα ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ να έβρισκε άλλη ομάδα ο Γιόνσον, η Πάφος φαντάζει κατάλληλη αλλά δεν είναι εύκολο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Τσιμίκας: Προτεραιότητα το εξωτερικό

Κώστας Τσιμίκας: Προτεραιότητα το εξωτερικό

Θέμα καθημερινό σχεδόν στην Ιταλία το τι θα κάνει ο Κώστας Τσιμίκας, προτεραιότητα παραμένει να συνεχίσει στο εξωτερικό

Ποδόσφαιρο