Το «κόλλημα» με Σρνα και το «εισιτήριο» του Χατσερίδη!

Τι συμβαίνει με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου
Το «κόλλημα» με Σρνα και το «εισιτήριο» του Χατσερίδη!

Μπορεί ακόμη να μην έχει μπει καν ο Ιούνιος ωστόσο στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει ως στις πρώτες μέρες του Ιουλίου όταν και η ομάδα θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει 90% του ρόστερ του ολοκληρωμένο. Αυτές τις μέρες τρία ονόματα απασχολούν έντονα τον Δικέφαλο. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Ευγένιος Χατσερίδης και ο Ντάριο Σρνα.

Η υπόθεση του τελευταίου όπως αποκάλυψε χθες αργά το βράδυ το sportime.gr αλλά και η έντυπη έκδοση του sportime, «κόλλησε» ξαφνικά ενώ όλα ήταν συμφωνημένα και σήμερα (Παρασκευή) αναμενόταν να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Ετσι πλέον οι πιθανότητες να αποκτηθεί τελικά ο Κροάτης είναι μοιρασμένες.

Από την άλλη με το «εισιτήριο στα χέρια» βρίσκεται ο Χατσερίδης. Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός περιμένει την οριστική απάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ενώ τις προηγούμενες μέρες δεν ήταν όλοι σίγουροι για την απόκτηση του, πλέον φαίνεται πως τελικά η προφορική συμφωνία του χειμώνα θα ενεργοποιηθεί.

Το μεγάλο στοίχημα της φετινής μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ είναι η ενίσχυση με έναν ποιοτικό μέσο και όλο το βάρος έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στον Μάρκους Βέρνμπλουμ. Στον Δικέφαλο αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον σπουδαίο αυτό χαφ που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βρίσκονται στο ακουστικό τους για την τελική απάντηση, χωρίς να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες.

Χατσερίδης: «Υπάρχει η πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

Χλωμιάζει του Σρνα

«Φούλαμ και Χαλ για Χατζηισαΐα!»

Μέσα ο Πρίγιοβιτς, κόπηκε ο Βούκοβιτς από την προεπιλογή της Σερβίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «κόλλημα» με Σρνα και το «εισιτήριο» του Χατσερίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.