MEDIA

Survivor trailer 6/2: Χωρισμένοι στα δύο οι Μπλε – «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω»

Ένας πραγματικός χαμός στο Survivor, με τους Μπλε να είναι πλέον και με τη… βούλα χωρισμένοι στα δύο.
Survivor trailer 6/2: Χωρισμένοι στα δύο οι Μπλε – «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω»

Survivor trailer 6/2: Απίστευτα πράγματα θα δούμε και σήμερα στο Survivor, όπου τα απόνερα από τα επεισόδιο της Δευτέρας, δε γίνεται να απομακρυνθούν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού είχαμε το βράδυ της Δευτέρας, την ψήφιση του Γιάννη στη Μπλε ομάδα, που έφερε τα πάνω-κάτω στο συμβούλιο.

Όπως θα δείτε και στα Survivor Highlights, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι γυναίκες στην μπλε ομάδα ψήφισαν με αυτόν τον τρόπο.

Οι κινήσεις τους ήταν ξεκάθαρα λάθος, ενώ δε σκέφτηκαν εξ΄αρχής όταν βάζουν σε κίνδυνο δύο από τους πιο δυνατούς τους παίκτες, ειδικά αν χάσουν την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Αυτό όπως είναι λογικό στο αποψινό επεισόδιο θα παίξει τεράστιο ρόλο, κάτι που φαίνεται και στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα.

 Survivor trailer 6/2: Ζητά να ψηφιστεί η Μαριλίνα – «Σπάει» μπροστά στην κάμερα!

Η Μαριλίνα ήταν από τις παίκτριες που ψήφισαν τον Γιάννη, κάτι που μετάνιωσε λίγα λεπτά αργότερα και είπε και στο συμβούλιο.

Όπως φαίνεται στο trailer παραμένει μετανιωμένη, ενώ ζητάει κάτι συγκεκριμένο από την ομάδα της για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος που ψήφισε τον Γιάννη και βγήκε υποψήφιος, ήταν για να φύγει ο Rob, αλλά πλέον θέλει να την ψηφίσουν οι συμπαίκτες της και να αποχωρήσει εκείνη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα δεν αντέχει άλλο την πίεση που έχει δημιουργηθεί και… σπάει μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας μετανιωμένη.

Πλέον Μπλε και Κόκκινοι πρέπει να μπουν στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους Μαχητές να καλούνται να μαζέψουν δυνάμεις, την ώρα που είναι χωρισμένοι στα δύο και να γλιτώσουν τουλάχιστον έναν από τους παίκτες τους.

Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή, ωστόσο όλα μπορούν για γίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ έχει καταφέρει κάτι σπάνιο: το κοινό γνωρίζει τους χαρακτήρες, λέει ατάκες, συζητά την υπόθεση και την αναζητά ενεργά, όμως τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτυπώνουν αυτή την πραγματικότητα.

Media
Media: Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Το Survivor 2026 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και τα πρώτα σημάδια από τον Άγιο Δομίνικο αρχίζουν να δείχνουν ποια ομάδα μπαίνει πιο δυνατά. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη ενδιαφέρον.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικό, πολιτιστικό και διεθνές βάρος ετοιμάζει η ΕΡΤ, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έργου Η γυναίκα πίσω από τον Elgin, σε σενάριο της Μιμής Ντενίση.

Media
Media: Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σειράς Οι Αθώοι στο MEGA και οι βασικοί ρόλοι αποκαλύπτουν μια ιστορία γεμάτη πάθη, ενοχές και εκδίκηση.

Media
Media: MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

Ασταμάτητη πορεία συνεχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA Γεγονότα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Σκηνές έντασης και βαθιάς σύγκρουσης έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στον Alpha, με την Ιουλία να επιτίθεται στην Ασπασία και την οικογένεια να διαλύεται.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Media