ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Το ροτέισον που έχει στο κεφάλι του και ο δικός του αλγόριθμος

Τα κάνει όλα, ευλαβικά, με τον δικό του τρόπο.
Μεντιλίμπαρ: Το ροτέισον που έχει στο κεφάλι του και ο δικός του αλγόριθμος

Μεντιλίμπαρ: Το ροτέισον που έχει στο κεφάλι του ο Βάσκος και ο αλγόριθμος που φαίνεται πως ακολουθεί στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ξεκάθαρες απόψεις τις οποίες ζητά να εφαρμόζονται ευλαβικά ενώ την ίδια ώρα με τη συνολική συμπεριφορά του εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες του.

Το ότι ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο, ούτε δεδομένο.

Βασικοί λόγοι ήταν η δικαιοσύνη του, η δουλειά που κάνει και οι ξεκάθαρες κουβέντες.

Έτσι λοιπόν και στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φερεντσβάρος ο Μεντιλίμπαρ ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ και τους Ούγγρους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Μεντιλίμπαρ αχνοφαίνεται πως χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο, ώστε όλοι οι παίκτες να είναι χρήσιμοι, ξεκούραστοι και προπάντως ικανοποιημένοι.

Μεντιλίμπαρ: Το ροτέισον που έχει στο κεφάλι του και ο δικός του αλγόριθμος

Μέσα ο Μασούρας με τη Φερεντσβάρος, έξω ο Μασουρας με τον ΠΑΟΚ, έξω ο Ποντένσε με τη Φερεντσβάρος, μέσα ο Ποντένσε με τον ΠΑΟΚ, μέσα ο Φορτούνης με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ εντός, έξω μάλλον με τους Ούγγρους εκτός.

Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, που θα κρίνει την πρόκριση, για να τον χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Έχει τρέξει πολύ ο Κώστας Φορτούνης, κάνοντας καταπληκτικά παιχνίδια με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, όμως ο Βάσκος μπορεί να τον αφήσει εκτός στην Ουγγαρία. Τον θέλει ξεκούραστο, τον θέλει να μπαίνει και να φέρνει τα πάνω κάτω αν χρειαστεί.

Μέσα ο Τσικίνιο με ΠΑΟΚ, μπορεί έξω με Φερεντσβάρος, έξω ο Καρβάλιο με ΠΑΟΚ, μπορεί μέσα με τους Ούγγρους, εκτός αποστολής ο Αλεξανδόπουλος με ΠΑΟΚ, πιθανό να ξεκινήσει στη Βουδαπέση.

Όλα τα παραπάνω σενάρια τα δούλεψε ο Μεντιλίμπαρ στις προπονήσεις πριν το παιχνίδι με τους Ούγγρους για να είναι έτοιμος για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για την απόλυτη έκπληξη αλλά και για την όποια απάντηση χρειαστεί να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον Βάσκο

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αποκλειστικό: Αυτά είδαν (και είπαν) οι Γερμανοί στο φάουλ πριν το 1-1!

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το μπέρδεμα με τα μεταγραφικά

Ολυμπιακός: Το μπέρδεμα με τα μεταγραφικά

Ο Ολυμπιακός είναι σε μια κατάσταση... μίρλας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το θέμα είναι τι γίνεται μεταγραφικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Και επειδή δεν θέλει πολύ να γίνει καμία... κόμπλα και επειδή ο Μεντιλίμπαρ τα προσέχει τα αποδυτήριά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Έτσι την... πάτησε και ο Όρτα, έτσι θα την... πατήσει και ο Ποντένσε αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στον δεύτερο γύρο.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Διπλή, πολλά υποσχόμενη κίνηση με Πιέρρο και Κοντράσι, επένδυση σε δύο επιθετικούς του 2009, με προοπτική και πλάνο εξέλιξης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Η υπόθεση του Καουά Πράτες περιπλέκεται για τον Ολυμπιακό καθώς η Ντόρτμουντ έκανε κίνηση και ο παίκτης δείχνει θετικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Ο Μπετανκόρ έγινε πρωταγωνιστής στην Αλμπαθέτε όμως στο λιμάνι υπάρχει πλαίσιο επιστροφής τον Γενάρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Άλλο μπάσκετ, άλλο ποδόσφαιρο και όποιος τα βάζει στο ίδιο ζύγι χάνει την ουσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ο Βάσκος ήταν ξεκάθαρος τι ήθελε το καλοκαίρι. Τον Μίγια ήθελε στο κέντρο, πρώτος τώρα σε ασίστ στην Ισπανία και τον Χιλ (τρεις ασίστ φέτος) και οι δύο ποδοσφαιριστές της Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο