ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός πέταξε πάλι βαθμούς – Τον σταμάτησε και ο σκληροτράχηλος ΟΦΗ

Μπορεί να ήταν καλύτερος, αλλά ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη ματς με κατώτερο αντίπαλο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 2-2 με τον ΟΦΗ.
Ο Παναθηναϊκός πέταξε πάλι βαθμούς – Τον σταμάτησε και ο σκληροτράχηλος ΟΦΗ

Μετά τη Λαμία και την Κηφισιά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ούτε με τον ΟΦΗ δείχνοντας πως ο αγώνας με τον Άρη ήταν μία παρένθεση.

Οι «πράσινοι» έκαναν ξανά λάθη με μεγάλη ευκολία και αυτά κόστισαν, ενώ το ίδιο έγινε και με τις σημαντικές χαμένες ευκαιρίες τους. Δεν φτάνει να δημιουργείς, το βασικό είναι να τελειώνεις και τις φάσεις σου και ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε.

Παίρνοντας έτσι κάτω από τη βάση και στις δύο άκρες του γηπέδου, ήταν δύσκολο να περάσει από μία δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ ήταν διαβασμένος, το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε και με τη βοήθεια της τύχης πήρε έναν πολύτιμο για εκείνον βαθμό.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δέχτηκε αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι το πρώτο που ο ίδιος πρέπει να λύσει. Όσο για τον Φατίχ Τερίμ, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Κάτι πάει λάθος στην προετοιμασία αυτού του είδους των αγώνων. Το μόνο καλό για εκείνον είναι πως ξεκινούν τα πλέι οφ. Μόνο που ο Παναθηναϊκός μπαίνει τελευταίος από τους διεκδικητές του τίτλου με δική του ευθύνη.

Το ματς

Κάτι η ώθηση που πήρε από τον κόσμο του ο ΟΦΗ, κάτι η προβληματική εκκίνηση του Παναθηναϊκού, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Έβγαζαν ενέργεια, έπαιρναν τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και δημιουργούσαν προβλήματα στους «πράσινους».

Δεν μπόρεσε να ισορροπήσει ο Παναθηναϊκός και στο 21′ έγινε το 1-0 από τον Χιμένεθ. Ωραίο γκολ από τον Ισπανό και κάκιστη η αντίδραση του Ακαϊντίν, ο οποίος για έναν ακόμη αγώνα έδειξε πως δεν είναι αυτό που έψαχναν τον Γενάρη στο «τριφύλλι». Σε καμία περίπτωση δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο ΟΦΗ πρέσαρε καλά, δυσκόλευε τους φιλοξενούμενους στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά μία στιγμή έμπνευσης του Μπερνάρ ήταν αρκετή για να κάνει ο Ιωαννίδης το 1-1 στο 35′. Ο Έλληνας φορ είχε καλές κινήσεις και στο ένας μ’ έναν ξέφευγε με άνεση από τα αντίπαλα στόπερ. Το έδειξε και στην πορεία χάνοντας ευκαιρίες με πιο μεγάλη το δοκάρι του στο 54′.

Πέταξαν στα σκουπίδια αρκετές καλές στιγμές οι παίκτες του Τερίμ και εκείνος παρενέβη στο 71′. Άλλαξε τον σχηματισμό, έπαιξε με δύο φορ και η έμπνευσή του μπέρδεψε τους παίκτες του. Μέχρι να βρουν πατήματα, ήρθε και το πέναλτι του Τσέριν στο 79′ για να γίνει το 2-1 με τον Ισεκά εκτελώντας το. Ο Σπόραρ απάντησε άμεσα και ακολούθησε θρίλερ, το οποίο δεν είχε άλλο γκολ.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

Σκόρερ: 21′ Χιμένες, 81′ πέν. Ισεκά – 36′ Ιωαννίδης, 83′ Σπόραρ

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Χιμένεθ (59’ Ριέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (75’ Γκλέιζερ), Ισέκα (87’ Λουκάο), Αποστολάκης (59’ Αμπάντα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (70’ Κώτσιρας), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας, Ζέκα (70’ Μαντσίνι), Τσέριν, Παλάσιος (70’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μπερνάρ.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν, παρακολουθούν στενά την πορεία του και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του συλλόγου στο μέλλον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Ο Βάργκα Μπαρνάμπας βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ, με τις πληροφορίες από την Ουγγαρία να αναφέρουν ότι απομένουν μόνο τα ιατρικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη Φερεντσβάρος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Κανονικά στις προπονήσεις ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος είχε φτάσει να έχει market value το 2019 στα 14 εκατ. ευρώ αλλά δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στο καράβι Πειραιάς - Ηράκλειο ενόψει του Σούπερ Καπ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον Βαρσάμη ένα project με προοπτική και τον εντάσσουν άμεσα στον κορμό της U19.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Από το καλοκαίρι, όταν έπεσε το όνομα του Αρίας στο τραπέζι, ο Μεντιλίμπαρ, αφού εξέτασε τα χαρακτηριστικά του πείστηκε πως είναι παίκτης που του «κάνει».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Ο Χιμένεθ ενημέρωσε τον Γιαννιώτα ότι δεν είναι στα πλάνα του, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ δεν θέλει να… ακούει για ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

Ο Λουτσέσκου έχει «τελειώσει» τον Γκουγκεσασβίλι και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να κόψουν τον δανεισμό του Μπαλωμένου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήγε ο Μπρέγκου στον Παναιτωλικό!

Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήγε ο Μπρέγκου στον Παναιτωλικό!

Ο Αντριάνο Μπρέγκου είχε ζητήσει από τον εκπρόσωπο του να του βρει ομάδα για να πάει δανεικός.

Ποδόσφαιρο