MEDIA

MasterChef highlights 29/3: «Ξήλωσαν» τον αρχηγό των Γκρι – «Εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη!» (vids)

Όλα τα highlights από το χθεσινό (28/3) επεισόδιο του Masterchef!
MasterChef highlights 29/3: «Ξήλωσαν» τον αρχηγό των Γκρι – «Εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη!» (vids)

MasterChef highlights 29/3: Εντυπωσιακά  συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (28/3) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

Το επεισόδιο της Πέμπτης 29 Μαρτίου, ήταν γεμάτο από εντάσεις, με τις δύο ομάδες να μαθαίνουν τα αποτελέσματα της τελευταίας χρονικά ομαδικής δοκιμασίας.

MasterChef highlights 29/3: «Ξήλωσαν» τον αρχηγό των Γκρι – «Εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη!» 

Γλυκό το ζητούμενο της τελευταίας ομαδικής και για μια ομάδα αποδείχθηκε ξινό! Πιο συγκεκριμένα, οι γκρι γνώρισαν την ήττα και μάλιστα με μια νέα κακή εμφάνιση.

Μάλιστα, η συντριβή των γκρι οδήγησαν τον αρχηγό της μπριγάδας, Άνχελ να αναλάβει την ευθύνη που τον αναλογεί και να αφήνει την αρχηγία, η οποία πλέον πηγαίνει στον Κώστα!

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα ανάμεσα σε Γιάννη και Λευτέρη, με τον αρχηγό των μπορντό να επιτίθεται και πάλι προς τον αντίπαλο του.

Την ίδια ώρα δεν έμεινε ασχολίαστη και η μεγάλη απουσία του Σωτήρη Κοντιζά από το επεισόδιο, με τους Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να μένουν μόνοι.

Κάπως έτσι, οι παίκτες της γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να δημιουργήσουν 20 τέλεια pancakes προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασυλία, που πήγε εν τέλει στον Σταμάτη.

Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε με την καθιερωμένη ψηφοφορία η οποία αποδείχθηκε άκρως επεισοδιακή, με τον Σταμάτη να μιλά άσχημα στη Ζωή, λέγοντας της πως ελπίζει να μην ανεβεί ξανά στον εξώστη!

Άνχελ και Ζωή ήταν αυτοί που πήγαν στον τάκο..

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Το σοκ με Τσάμπι Αλόνσο ή μπορεί και όχι…

Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Το σοκ με Τσάμπι Αλόνσο ή μπορεί και όχι…

Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Η είδηση που σόκαρε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, η Ρεάλ Μαδρίτης έδιωξε τον Αλόνσο

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor 2026 – Στατιστικά 12/1: Αυτοί οι παίκτες είχαν τους καλύτερους χρόνους και τα πρώτα stats

Survivor 2026 – Στατιστικά 12/1: Αυτοί οι παίκτες είχαν τους καλύτερους χρόνους και τα πρώτα stats

Οι πρώτοι αριθμοί από το Survivor 2026 που αφορούν χρόνους και στατιστικά των παικτών των δύο ομάδων.

Media
Media: Eurovision: Αναβάλλονται οι ημιτελικοί και ο τελικός – Αλλαγή πλάνου από την ΕΡΤ

Eurovision: Αναβάλλονται οι ημιτελικοί και ο τελικός – Αλλαγή πλάνου από την ΕΡΤ

Ανατροπή στο αρχικό πλάνο της ΕΡΤ για τη Eurovision, καθώς οι ημιτελικοί και ο τελικός μετατίθενται χρονικά, με το κανάλι να προχωρά σε αλλαγές λίγο πριν την τελική ευθεία.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα : Ποιοί ειναι οι συμβολισμοί και τα κρυμμένα μηνύματα στο μυθηστόρημα του Καραγάτση

Μεγάλη Χίμαιρα : Ποιοί ειναι οι συμβολισμοί και τα κρυμμένα μηνύματα στο μυθηστόρημα του Καραγάτση

Η Μεγάλη Χίμαιρα δεν είναι απλώς μια ιστορία έρωτα αλλά ένα βιβλίο γεμάτο συμβολισμούς για τη μοίρα την επιθυμία και τη σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία.

Media
Media: Survivor spoiler 12/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 2η ασυλία;

Survivor spoiler 12/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 2η ασυλία;

Εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει την 2η ασυλία στο Survivor 2026 που έκανε την πρεμιέρα του.

Media
Ποδόσφαιρο: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών την Κυριακή το βράδυ, με τη Monobala του ΣΚΑΪ να κυριαρχεί και τις υπόλοιπες επιλογές να μένουν αισθητά πίσω.

Ποδόσφαιρο
Media: Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Με αξιώσεις επέστρεψε το Survivor στην prime time του ΣΚΑΪ, καθώς η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έδειξε ότι παραμένει δυνατό χαρτί στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Αν μη τι άλλο άφησε το στίγμα του από το πρώτο επεισόδιο στο Survivor 2026 ο Μιχάλης Σηφάκης. Θα μας απασχολήσει…

Media