ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Μένει ελεύθερος ο παικταράς – Θα κάνει κίνηση;

Θα κάνει κίνηση αυτό το καλοκαίρι Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει;
Παναθηναϊκός: Μένει ελεύθερος ο παικταράς – Θα κάνει κίνηση;

Έφαγε πολύ καιρό πέρυσι προσπαθώντας να τον πείσει να υπογράψει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε. Όχι ότι του κόστισε. Μάλλον ο Κέβιν Πάντερ έχασε.

Επέλεξε να μείνει στην Παρτιζάν, αλλά αυτό δεν του βγήκε ούτε σε προσωπικό επίπεδο ούτε σε συλλογικό. Οι Σέρβοι δεν μπήκαν και στα πλέι οφ της Euroleague.

Έτσι ο Πάντερ απογοητεύτηκε. Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «informer.rs», θα αποχωρήσει από το Βελιγράδι. Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Αμερικανός δεν θα ανανεώσει τη μίσθωση του διαμερίσματός του στη σερβική πρωτεύουσα.

Ο Πάντερ ενημέρωσε ότι μετά την 1η Ιουλίου δεν θα χρειαστεί άλλο αυτό το σπίτι, αλλά δεν αναζητά και κάποιο νέο διαμέρισμα στο Βελιγράδι. Επομένως, όλα δείχνουν πως αποχωρεί, αν και το συμβόλαιό του εκπνέει του χρόνου.

«Την 1η Ιουλίου, ο Κέβιν θα αφήσει το διαμέρισμα στο Βελιγράδι και θα φύγει. Έχει ήδη αποχαιρετήσει τους γείτονές του και τους έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει από την Παρτίζαν. Την περασμένη σεζόν, όταν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρτίζαν, ζήτησε να μετακομίσει σε μία νέα τοποθεσία. Ωστόσο, τώρα θα φύγει από το διαμέρισμα και αυτή την στιγμή δεν ψάχνει για νέο, οπότε αυτό αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι δεν θα μείνει στο Βελιγράδι και την επόμενη χρονιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ερώτημα εφόσον η πληροφορία ισχύει, είναι άλλη. Θα κάνει  Παναθηναϊκός την κίνησή του ή πλέον οι «πράσινοι» θεωρούν πως δεν είναι αναγκαίος;

Γιώργος Νικολαΐδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Όταν τα playmaker σου βάζουν 3 πόντους υπάρχει πρόβλημα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Όταν τα playmaker σου βάζουν 3 πόντους υπάρχει πρόβλημα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στο σημείο να στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά για το σκοράρισμα από όλους τους άλλους εκτός από τους playmaker τους.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Απίθανη κίνηση της Παρτιζάν για τον αγώνα με Ολυμπιακό

Απίθανη κίνηση της Παρτιζάν για τον αγώνα με Ολυμπιακό

Η Παρτιζάν παίρνει μια σπάνια απόφαση, μεταφέροντας τα χρήματα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να περάσει τον έλεγχο UEFA January monitoring και να εξασφαλίσει άδεια.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Εκνευρισμός για Ντιλικίνα, εκτός και με Καρδίτσα, μόνος «πόιντ» γκαρντ ο Ουόκαπ

Εκνευρισμός για Ντιλικίνα, εκτός και με Καρδίτσα, μόνος «πόιντ» γκαρντ ο Ουόκαπ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον Ντιλικίνα, ξανά εκτός ο Γάλλος και ο Ολυμπιακός μένει προσωρινά με έναν μόνο πόιντ γκαρντ, κάτι που ανοίγει θέμα διαχείρισης για Ουόκαπ και Μπαρτζώκα

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πανιώνιος – Κολοσσός H Hotels 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος – Κολοσσός H Hotels 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος - Κολοσσός H Hotels στη GBL, σε ματς υψηλού ρυθμού και έντασης, με έντονες μάχες στη ρακέτα και υψηλό σκορ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Γαλατασαράι – Μπεσίκτας 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Γαλατασαράι – Μπεσίκτας 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Γαλατασαράι και Μπεσίκτας κοντράρονται στο τουρκικό πρωτάθλημα, σε ντέρμπι με ένταση, πάθος, μεγάλες φάσεις και στόχο τη νίκη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Η κρίσιμη τριάδα αγώνων στη Euroleague

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη τριάδα αγώνων στη Euroleague

Ο Ολυμπιακός έχει κρίσιμη τριάδα αγώνων, η έκβαση των οποίων θα κρίνει αρκετά για τη συνέχεια και τη βαθμολογία

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Άρης – Ηρακλής 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης – Ηρακλής 10/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης και Ηρακλής κοντράρονται στη GBL, σε ντέρμπι με ένταση, ρυθμό, δυνατές άμυνες και στόχο το πολύτιμο αποτέλεσμα.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Ο Λι λάμπει στην Εφές και από 3,4 πόντους στον Ολυμπιακό στους 18

Ο Λι λάμπει στην Εφές και από 3,4 πόντους στον Ολυμπιακό στους 18

Ο Σέιμπεν Λι έχει ξεκινήσει στην Εφές με 17 και 19 πόντους σε δύο παιχνίδια, την ώρα που στον Ολυμπιακό είχε 3,4 μέσο όρο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μπάγερν 95-80: Σε ένα υποτονικό βράδυ είχε Γουόρντ – Βεζένκοφ – Μιλουτίνοφ και στο τέλος Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός – Μπάγερν 95-80: Σε ένα υποτονικό βράδυ είχε Γουόρντ – Βεζένκοφ – Μιλουτίνοφ και στο τέλος Ντόρσεϊ

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης γύρισε ο αριστερός αστράγαλος του Μόντε Μόρις και η κακοτυχία ενός τραυματισμού χτύπησε ακόμα μια φορά την πόρτα του Ολυμπιακού.

Μπάσκετ