ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Τσιριγώτης: Το «ευχαριστώ» και η δικαίωση

Η δήλωση του Γιάννη Τσιριγώτη μετά τη δικαίωση με την υπόθεση του αγώνα με την Ερμιονίδα.
Γιάννης Τσιριγώτης: Το «ευχαριστώ» και η δικαίωση

Μία νέα προσπάθεια έχει αρχίσει ο Ιωνικός και σε αυτή ο Γιάννης Τσιριγώτης φωνάζει ξανά παρών. Στόχος φυσικά η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το καλοκαίρι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας Τσιριγώτη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο δεν υπήρξε η απαραίτητη ανταπόκριση. Έτσι ο Ιωνικός δεν κατέβηκε στη Super League 2 και δεν έπαιξε στο Κύπελλο με την Ερμιονίδα.

Σε πρώτο βαθμό οι Νικαιώτες τιμωρήθηκαν για την απόφασή τους να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι Κυπέλλου. Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων τους δικαίωσε και με αυτή την αφορμή ο Γιάννης Τσιριγώτης προχώρησε σε μία δήλωση.

Σε αυτή αναφέρει: «Με τη υπ ‘ αριθμ. 45/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η ομάδα μας δικαιώθηκε από τη μη κάθοδό της στον αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιμονίδα με συνέπεια να εξαφανιστούν οι ποινές για -5 βαθμούς φέτος και -5 βαθμούς του χρόνου, καθώς και το υπέρογκο πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Με τη εξέλιξη αυτή δεν υποθηκεύεται το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας για το μέλλον. Τέλος, θέλω να πω δημοσίως ένα “ευχαριστώ” στον άξιο επί χρόνια δικηγόρο, Θεοχάρη Γρηγορίου, για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ιωνικός ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο στόχος ένας φυσικά σε πρώτη φάση, η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία στο Ακτή Ελεφαντοστού - Μοζαμβίκη, με τον παίκτη να μπερδεύει τα πόδια του και τον Γκίμα να σώζει πάνω στη γραμμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Οι θεατές έδειξαν τον σεβασμό και την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού «λάμπει» στο Κόπα Άφρικα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Η άνοδος του μικρού είναι σταθερή και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει τα παιχνίδια που θα μπορούσε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μουρίγιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επαφές με το περιβάλλον του παίκτη και μεγάλα οικονομικά οφέλη στον ορίζοντα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται έτοιμος να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα, την ώρα που το μέλλον του σε Ρόμα και Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο νέος Ζιντάν

Ο νέος Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένας και μοναδικός, δύσκολο να βγει τέτοιος παίκτης αλλά ο ίδιος μπορεί να χαίρεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα μπαίνει ξανά το Σούπερ Καπ, για πρώτη φορά από το 2007, που είχε γίνει

Ποδόσφαιρο