ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Τον τελείωσαν!

Ο Αστέρας Τρίπολης τον «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες.
Αστέρας Τρίπολης: Τον τελείωσαν!

Αρκετά ενεργός θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού κυνηγά την οκτάδα τη Super League 1 και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε ζητήσει μεταγραφές. Ωστόσο, για να πάρει παίκτες ο Αστέρας Τρίπολης, πρέπει να διώξει και κάποιους.

Μία από τις αποτυχημένες μεταγραφές αυτών που τρέχουν σταθερά τον σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια ήταν η προσθήκη του Χουλιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εδώ και έναν χρόνο περνά διαρκώς απαρατήρητος. Απολύτως τίποτα δεν έχει δώσει.

Γι’ αυτό και ο Παντελίδης είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον πιστεύει. Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει αρκετά και πλέον απομένουν λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνιάν Σάντα Φε. Ο πρόεδρος της τελευταίας ενημέρωσε πως η ομάδα του έχει ήδη κλείσει δύο μεταγραφές και απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας lt10.com υποστηρίζει πως ο ένας εξ αυτών είναι ο Παλάσιος. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του και εντός των επόμενων ημερών όλα θα έχουν πάρει οριστικά τον δρόμο τους.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει την ευκαιρία να βγει στην αγορά για έναν μεσοεπιθετικό. Από τη στιγμή που γλίτωσε ένα συμβόλαιο, θα το δώσει αλλού. Κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιον αριστερό εξτρέμ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Η πρόταση της Κόμο για τον Ανέστη Μύθου που απέρριψε κατευθείαν ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Στον Ολυμπιακό δεν... φοβούνται τόσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Στον Ολυμπιακό λοιπόν... γελάνε με το πως «φόρτωσε» ο Μέντες τον Σάντσες στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Είναι πλέον φανερό πως ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει νέα συνθήκη στο θέμα του Τετέ και το ζήτημα είναι η στρατηγική

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σαντίνο Αντίνο αναφέρει η AS, κρατώντας στο παιχνίδι όμως και τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήταν στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ μέχρι πριν λίγο καιρό και αυτό προσπαθούν τουλάχιστον 3 ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρτιν Γκεοργκίεφ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον 17χρονο Κάουα Πράτες της Κρουζέιρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο Νάπολι και Γιουβέντους. Αν κλείσει η υπόθεση, θα πρόκειται για στρατηγική μεταγραφική κίνηση υψηλού επιπέδου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Επιθεώρηση στα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Χάρη Δούκα, με έμφαση στην πρόοδο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ποδόσφαιρο