Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Τον έδιωξαν και επιστρέφει!
Αναγκασμένος να ψάξει ξανά ομάδα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.
Έχει στραβώσει για τα καλά η φάση στη Νιούκαστλ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι αναγκασμένος να βρει λύση για το μέλλον του.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν παίζει σταθερά. Ακόμη και μετά τον τραυματισμό του Νικ Πόουπ, δεν άλλαξε κάτι. Ο Άγγλος κίπερ επέστρεψε και σταδιακά θα ξαναπάρει τα γάντια του βασικού.
Έτσι ο τωρινός ενδεκαδάτος, ο Μαρκ Ντουμπράβκα, θα είναι δεύτερος και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εκτός ομάδας. Η μεταγραφή του στη Νιούκαστλ το καλοκαίρι έγινε ούτως ή άλλως λόγω του PSR. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήθελε τον Έλιοτ Άντερσον και έπρεπε να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για λογιστικούς λόγους ο «Ody».
Μάλλον δεν θα περίμενε ούτε ο ίδιος αυτή την εξέλιξη. Ίσως θεωρούσε ότι θα είναι δεύτερος. Ωστόσο, ο Ντουμπράβκα παρά τα διάφορα σενάρια περί αποχώρησής του, έμεινε.
Το συμβόλαιο του Σλοβάκου εκπνέει στο φινάλε της σεζόν, αλλά το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η Νιούκαστλ θα βγει στην αγορά για να πάρει τερματοφύλακα. Και μάλιστα αυτός δεν θα είναι κάποιος που απλώς θα συμπληρώνει το ρόστερ. Το είχε ψάξει κάποιους μήνες πριν για τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο οποίος έκλεισε στη Λίβερπουλ, και τώρα έχει ψηλά στη λίστα της τους Τζέιμς Τράφορντ και Γκρέγκορ Κόμπελ.
Επομένως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο χώρος δεν υπάρχει για τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας. Στην ουσία η Νιούκαστλ τον διώχνει με αυτή την κίνησή της. Συνεπώς, επιστρέφει στην ίδια κατάσταση. Για τρίτο καλοκαίρι στη σειρά θα ψάξει ομάδα.