MEDIA

Έρημη χώρα επόμενα επεισόδια: Ο Παππούς της Εύας κάνει τα πάντα για την κηδεμονία της μικρής

Η Χριστίνα ανακοινώνει πως ή θα γίνει ανάληψη κηδεμονίας από τη γιαγιά της ή η Εύα θα οδηγηθεί σε δομή!
Έρημη χώρα επόμενα επεισόδια: Ο Παππούς της Εύας κάνει τα πάντα για την κηδεμονία της μικρής

Έρημη χώρα επόμενα επεισόδια: Η Εύα δεν θέλει να αποχωριστεί τον παππού της, ενώ κι εκείνος δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την κηδεμονία της, όπως θα δούμε προσεχώς στο σήριαλ «Έρημη χώρα» της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα ο «Τηλεθεατής» αναφέρει οτι η επιμονή της Εύας να επιστρέψει στον παππού της, μόλις εκείνος βγει από το νοσοκομείο, προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Η Χριστίνα ανακοινώνει πως ή θα γίνει ανάληψη κηδεμονίας από τη γιαγιά της ή η Εύα θα οδηγηθεί σε δομή. Ο Μάνος και η Στέλλα αντιδρούν και η Εύα, που κρυφακούει τη συζήτηση, της επιτίθεται. Την ίδια ώρα, ο Ιωαννίδης πηγαίνει στο κτημα για συμπληρωματική κατάθεση, που εξελίσσεται σε ανάκριση για το παρελθόν,

Τελικά, τον ρωτά ευθέως αν η Εύα είναι πραγματική εγγονή του, αφού ο Νικόλας ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της. Παράλληλα, στο Βουκουρέστι, ο Βλαντ, ο Ρουμάνος παππούς της Εύας επιτίθεται στις εκεί κοινωνικές υπηρεσίες που έκριναν εκείνον και τη γυναίκα του ακατάλληλους κηδεμόνες.

Εξάλλου ο Νικόλας, ο αδελφός του άλλου δολοφόνου της Μάρθας, φεύγει ανενόχλητος από το νοσοκομείο και οι γιατροί βρίσκουν λίγο μετά τον Μπόγκνταν νεκρό. Ο Ιωαννίδης τρέχει στο νοσοκομείο και ζητάει επίμονα να μάθει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Ο Νικόλας εμφανίζεται με όπλο στο κτήμα του Στέλιου, ζητώντας να μάθε που είναι ο χαμένος αδελφός του, που είχε κατηγορηθεί μαζί με τον Μπόγκνταν για τη δολοφονία της Μάρθας. Ο Στέλιος φοβάται για τη ζωή του Λουκά και μεταφέρει κρυφά στο κτήμα την καραμπίνα του.

Η Στέλλα κα η Μαρίνα συνοδεύουν την Εύα στην Ασφάλεια για να καταθέσει. Η Άννα πηγαίνει στο αυτό αγρόκτημα για να μάθει λεπτομέρειες για το παρελθόν, ώστε να μπορέσει να στηρίξει τον Λουκά στην υπεράσπιση. Εκεί για πρώτη φορά, ο Λουκάς ομολογεί πως έχει ευθύνες για εξαφανίσεις ανθρώπων της νύχτας, αφού δεχόταν επιθέσεις. Η Άννα τον ρωτά αν γνωρίζει για την καταγωγή της Εύας, αλλά ο Λουκάς αδιαφορεί για το αίμα και τη θεωρεί εγγονή του.

Της ζητάει, μάλιστα, να γίνει αίτημα αναδοχής από τη Μαρίνα. Τα ίδιο βράδυ, ο Νικόλας μπαίνει κρυφά μ’ έναν μπράβο στην αγροικία του Λουκά, ακίνητο ποιεί εκείνον και τον Στέλιο, και ζητάει να μάθει την τύχη του χαμένου αδελφού του.

Έρημη χώρα επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2025. 

Media
Media: Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Αλλαγή εκ των έσω στο OPEN: Δημοσιογράφος μετακινείται σε νέο ρόλο

Εσωτερική μετακίνηση στο OPEN φέρνει αλλαγές σε πρωινές εκπομπές και ενημερωτικό σχεδιασμό του σταθμού.

Media
Media: Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Πρωτιά και σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές: Το The Voice ήταν η επιλογή της Πρωτοχρονιάς

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ξεκάθαρα The Voice of Greece για την αλλαγή του χρόνου, χαρίζοντας πρωτιά και εντυπωσιακή απήχηση στο special, πεντάωρο επεισόδιο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Άγιος Έρωτας: Η απόφαση του Alpha που «κλειδώνει» το τέλος της σειράς

Σημαντικές αποφάσεις για τον Άγιο Έρωτα παίρνει ο Alpha, με τη δημοφιλή καθημερινή σειρά να μπαίνει πλέον σε τροχιά οριστικού σχεδιασμού, τόσο για το φινάλε όσο και για την επόμενη μέρα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Media
Media: Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Survivor 2026: Διαιτητής της Super League έτοιμος για Άγιο Δομίνικο

Έκπληξη από τον χώρο της διαιτησίας, καθώς βοηθός ρέφερι της Super League έχει περάσει το πρώτο casting για το Survivor και η συμμετοχή του θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Media
Media: IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

IQ 160: Γιατί το Star λέει «ναι» σε νέο κύκλο – Τα νούμερα μίλησαν

Η επιτυχία του IQ 160 δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας στο Star. Με τις τηλεθεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δυναμική της σειράς, η απόφαση για τέταρτη σεζόν θεωρείται πλέον δεδομένη.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Φως στο Τούνελ: Κυρίαρχο και εκτός προγράμματος – Η έκτακτη βραδιά που σάρωσε την τηλεθέαση

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και πάλι το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, με την έκτακτη μετάδοση της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου να επιβεβαιώνει τη διαχρονική του δυναμική.

Media
Media: Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Τηλεθεάσεις 2025: Ποιο κανάλι κλείνει πρώτο, ποιο χάνει έδαφος και ποιο πάλεψε μέχρι τέλους

Η χρονιά κλείνει με ανοιχτό παιχνίδι στην τηλεθέαση και τα κανάλια μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ποιος θα βγει νικητής στο σύνολο του 2025.

Media
Media: Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Alpha: Πρώτος για όλο το 2025 – Στο σύνολο ημέρας και στο Prime Time

Πρωτιά σε 3 από τα 4 βασικά μερίδια τηλεθέασης.

Media