ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Super 3: Όλοι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη – Το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί

Η ανακοίνωση - κάλεσμα του Super 3 για το συλλαλητήριο στα Τέμπη
Super 3: Όλοι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη – Το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί

Δυναμικό «παρών» προτίθεται να δώσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Με ανακοίνωσή – κάλεσμα ο σύνδεσμος Super 3 καλεί τα μέλη του στη Θεσσαλονίκη να συγκεντρωθούν έξω από το Παλέ στις 10 το πρωί και στη συνέχεια με πορεία να ενσωματωθούν στη συγκέντρωση που θα γίνει στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3 για το συλλαλητήριο για τα Τέμπη

Ο SUPER 3 καλεί τα μέλη του αλλά και ΟΛΟ τον λαό του ΑΡΗ να συμμετέχουν στην γενική απεργία και στις διαδηλώσεις της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου. Για τα αδέρφια μας από τη Θεσσαλονίκη, το σημείο συγκέντρωσής μας την Παρασκευή θα είναι το ΠΑΛΕ στις 10:00 από όπου θα πορευτούμε προς την ατελείωτη διαδήλωση που θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ. Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη 27/2 στα γραφεία του Κεντρικού μετά τις 20:00 καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου με σκοπό να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την παρουσία μας στο συλλαλητήριο.

2 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη όπου έχασαν άδικα τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, η απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών αλλά και συσκότισης γύρω από τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό καταρρέουν με πάταγο. Μετά από έναν τεράστιο αγώνα που έδωσε πρώτος ο Σύλλογος συγγενών των θυμάτων έχοντας στο πλάι του τον λαό αυτού του τόπου που όχι μόνο δεν ξέχασε, όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του και την Παρασκευή θα δείξει ενωμένος πως η χύτρα που τον κρατούσε εγκλωβισμένο έχει πλέον σκάσει ανεπιστρεπτί.

Όσο κι αν σκούζουν τα ΜΜΕ που χαρτζιλικώνονται από τον έναν ή τον άλλον επιχειρηματία, από την μία ή την άλλη κυβέρνηση, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το ποτάμι από ανθρώπους όλων των ηλικιών, των γηπέδων, των εργασιακών κλάδων, που ζητάει δικαίωση των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και που διεκδικεί το αυτονόητο: Να μην ιεραρχούνται ψηλότερα τα κέρδη από τις ανθρώπινες ζωές. Κι αυτό είναι κάτι που κερδίζεται μόνο με αγώνα!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ γιατί “τούτος ‘δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του”».

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Σε αυτές τις γιορτές ας κάνουμε «γούρι» μας την ελεημοσύνη

Σε αυτές τις γιορτές ας κάνουμε «γούρι» μας την ελεημοσύνη

Αντί να κρεμάσουμε γούρια στην πόρτα να «κρεμάσουμε» την απροθυμία μας για πράξεις αγάπης - Η ελεημοσύνη είναι το μόνο «γούρι» που δεν σπάει ποτέ

Κοινωνία
Κοινωνία: «Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

«Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

Ένας από τους 87 οδηγούς που έπιασαν τα αλκοοτεστ, είχε πάνω από το όριο των 0,60 και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Η οικογένεια του νεαρού οδηγού μοτοσικλέτας κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για παράταση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Silver Alert στις Σέρρες για την εξαφάνιση του 45χρονου Κωνσταντίνου Γκίνη, διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων. Έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χρυσό, λίβανο και σμύρνα Του προσφέραμε κι εκείνος μας ανταπέδωσε τη Βασιλεία των Ουρανών - Η Βηθλεέμ άνοιξε τη νέα Εδέμ

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Σοβαρό κοινωνικό ζήτημα που πλήττει ιδιαίτερα τις πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες, άδικος αποκλεισμός τους από το επίδομα παιδιού (Α21).

Κοινωνία
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης