MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το φρικτό τέλος του Σωτήρη – Η Ναφέλη παίρνει αυτό που της αξίζει

Ο Σωτήρης νεκρός στο φινάλε του κύκλου της σειράς «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1 για τη φετινή σεζόν.
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το φρικτό τέλος του Σωτήρη – Η Ναφέλη παίρνει αυτό που της αξίζει

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις που συγκλονίζουν στο φινάλε του σίριαλ «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1 στις 4 Ιουνίου για τη σεζόν που διανύουμε. Συγκεκριμένα ο Σωτήρης πέφτει νεκρός  δολοφονείται και τη Δανάη να συλλαμβάνεται για το φόνο του!

Οπως αποκαλύπτει ο «Τηλεθεατής» είναι πια φθινόπωρο του 1973 και το κλίμα στην Αρσινόη είναι βαρύ. Στο μικρό νησί βασιλεύει η ένταση, το μίσος και η διχόνοια, καθώς σκοτεινά μυστικά έχουν βγει πια στην επιφάνεια. Η οικογένεια των Βρεττών μοιάζει να διαλύεται οριστικά, αφού έχει πληγεί περισσότερο απ’ όλους και οι πληγές είναι τόσο βαθιές και «ασυγχώρητες» που ο καθένας τραβά το δικό του δύσβατο δρόμο…

Έχοντας περάσει διά πυρός και σιδήρου, η Δανάη αποφασίζει πως τελικά θα πιστέψει τη μητέρα της, την Ηλέκτρα, και θα απαρνηθεί διά παντός τον πατέρα της. Η Νεφέλη όμως έχει εντελώς διαφορετική άποψη και στάση, γι’ αυτό και ακολουθεί αντίθετη πορεία Το μίσος της για την Ηλέκτρα καίει πιο δυνατά από ποτέ, τυφλώνοντας την κρίση της.

Στο μεταξύ, όλη η αλήθεια για το βίο και την πολιτεία του Μπό γρη έχει βγει πια στο φως, κι έτσι η Δανάη γνωρίζει τα πάντα για εκείνον που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποκαλούσε σύζυγό της. Άραγε, πώς θα αντιδράσει; και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει ο Μπόγρης για να κερδίσει την εξιλέωσή του;

Στο σπίτι του Σωτήρη δεν απομένουν παρά θρύψαλα και οι μέρες δείχνουν πιο σκοτεινές, καθώς ό,τι έμοιαζε σίγουρο, αρχίζει σιγά σιγά να καταρρέει.

Ο Βρεττός καλείται αντιμετωπίσει λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, ενώ η Φιόνα παρά τις παρακινδυνευμένες κινήσεις και τα ρίσκα, εν τέλει φαίνεται να κρατάει τα πιο δυνατά χαρτιά. Ίσως, μάλιστα, έφτασε η ώρα το ναυπηγείο να αλλάξει χέρια και η ζυγαριά να γείρει οριστικά προς την πλευρά των Καρτάληδων Στο μεταξύ, η Τιτίκα μαθαίνει μια φρικτή αλήθεια για το παρελθόν του Βρεττού, ενώ η Δανάη αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της ενάντια στον Μπόγρη. Κι όμως δεν είναι η μόνη που σκοπεύει να πάρει το αίμα της πίσω: η Νεφέλη απεργάζεται τα δικά της σχέδια και η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αδελφές μοιάζει πια αναπόφευκτη!

Κι ενώ οι μέρες αρχίζουν. γίνονται πιο κρύες, ο εφιάλτης της Ηλέκτρας βγαίνει αληθινός: ο Σωτήρης πέφτει νεκρός Άραγε, ποιος τον σκότωσε και μήπως αυτό είναι τελικά το τέλος που του άξιζε. Όπως και να έχει, τίποτε δεν μπορεί πια να είναι το ίδιο ούτε στην οικογένεια των Βρεττών ούτε και στο νησί… Ο θύτης, το θύμα, ο μάρτυρας, τίποτα πια δεν είναι σίγουρο, εκτός απ’ το ότι στο εξής οι ισορροπίες αλλάζουν και κανείς δεν θα μείνει αλώβητος. Η μοίρα, όμως, είναι ιδιαίτερα σκληρή με τις γυναίκες στην οικογένεια των Βρεττών.

Η εκδίκηση της Νεφέλης στη μάνα της θα είναι το τελικό χτύπημα σε αυτό το αιματοβαμμένο σπίτι, κι έτσι η Ηλέκτρα θα συνειδητοποιήσει ότι το χάσμα με την κόρη της ίσως να μη γεφυρωθεί ποτέ πια. Και ενώ στην Αρσινόη όλοι αναρωτούνται για τον δολοφόνο του Σωτήρη, η Δανάη συλλαμβάνεται κι ένας κύκλος μίσους και αμφισβήτησης θα ξεκινήσει. Ραντεβού τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Πηγή mediatime.gr

Τζωρτζίνα Μιχαήλ

Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και συγκεκριμένα του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, πολύ σοβαρά ξεκινήσαμε… αλλά ένας οικονομολόγος στην σημερινή εποχή είναι πάντα χρήσιμος. Είπα να αφήσω για λίγο στην άκρη ισολογισμούς, έσοδα, έξοδα και να να γίνω ειδικός σε θέματα showbiz και όχι μόνο, δίνοντας τη δική μου καυστική ματιά.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler 17/1 : Θα κερδίσουν έστω μία ασυλία οι Αθηναίοι;

Survivor spoiler 17/1 : Θα κερδίσουν έστω μία ασυλία οι Αθηναίοι;

Νέα εβδομάδα έρχεται στο Survivor 2026 και οι Αθηναίοι θέλουν να απαντήσουν μετά τις τέσσερις ήττες. Μπορούν;

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: ERTFLIX: Η μεγάλη αναβάθμιση που αλλάζει τα δεδομένα – πιο κοντά από ποτέ στο Netflix

ERTFLIX: Η μεγάλη αναβάθμιση που αλλάζει τα δεδομένα – πιο κοντά από ποτέ στο Netflix

Σε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες της, η ΕΡΤ προχωρά σε ριζική αναβάθμιση του ERTFLIX, φέρνοντας την πλατφόρμα πιο κοντά στη λογική των μεγάλων διεθνών streaming υπηρεσιών.

Media
Media: Έρχονται οι νέες «Άγριες Μέλισσες»; Η Σύγκρουση μπαίνει στο παιχνίδι του Mega

Έρχονται οι νέες «Άγριες Μέλισσες»; Η Σύγκρουση μπαίνει στο παιχνίδι του Mega

Μια νέα σειρά ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο πρόγραμμα του Mega και ήδη προκαλεί συζητήσεις, καθώς πολλοί τη βλέπουν ως την επόμενη μεγάλη απόπειρα για ένα φαινόμενο τύπου Άγριες Μέλισσες.

Media
Media: ΑΝΤ1: Οι λόγοι πίσω από το τέλος της Τσολάκη και την επιστροφή Καραβάτου

ΑΝΤ1: Οι λόγοι πίσω από το τέλος της Τσολάκη και την επιστροφή Καραβάτου

Η αλλαγή σκυτάλης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Το τέλος της Ελένης Τσολάκη και η επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου ήρθαν ως αποτέλεσμα συγκεκριμένων επιλογών, αριθμών και στρατηγικής.

Media
Media: Mega – Alpha: Πώς έκλεισε το 2025 η μάχη της τηλεθέασης με διαφορά… χιλιοστών και το πως το χειρίστηκαν τα κανάλια

Mega – Alpha: Πώς έκλεισε το 2025 η μάχη της τηλεθέασης με διαφορά… χιλιοστών και το πως το χειρίστηκαν τα κανάλια

Με απόλυτο θρίλερ έκλεισε το 2025 στη μάχη της τηλεθέασης, καθώς Mega και Alpha τερμάτισαν σχεδόν ισόπαλοι, με τη διαφορά να κρίνεται κυριολεκτικά στα… χιλιοστά.

Media
Media: Μπαμπά σ’ αγαπώ: Ημερομηνία πρεμιέρας και όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Μπαμπά σ’ αγαπώ: Ημερομηνία πρεμιέρας και όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα μπαίνει η νέα οικογενειακή σειρά του Alpha Μπαμπά σ’ αγαπώ, με το κανάλι να ετοιμάζεται να τη φέρει στο πρόγραμμα πολύ νωρίτερα απ’ όσο είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Media
Media: Τσουβέλας – Τότε και Τώρα: 1.178.124 τηλεθεατές στο επεισόδιο Κοπή Πίτας

Τσουβέλας – Τότε και Τώρα: 1.178.124 τηλεθεατές στο επεισόδιο Κοπή Πίτας

Με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε πρώτο πλάνο, το Τότε και Τώρα επέστρεψε μετά τις γιορτές με εντυπωσιακή τηλεθέαση, αποδεικνύοντας ότι παραμένει μία από τις πιο δυνατές κωμικές σειρές του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Κίνδυνος για τη ζωή της Μαγδαληνής στα επόμενα επεισόδια

Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Κίνδυνος για τη ζωή της Μαγδαληνής στα επόμενα επεισόδια

Δραματικές στιγμές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σπίτι δίπλα στο ποτάμι, καθώς η Μαγδαληνή φέρνει στον κόσμο το παιδί της, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή και τον Οδυσσέα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Media