ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Αλλού για στόπερ και τερματοφύλακα!

Τα σενάρια για Γκοτζαμανίδη – Κοσέλεφ και οι κεραίες της ΑΕΛ που είναι αλλού στραμμένες.
ΑΕΛ: Αλλού για στόπερ και τερματοφύλακα!

Η ΑΕΛ ψάχνει κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα, αλλά Γκοτζαμανίδης και Κοσέλεφ δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους «βυσσινί».

Παρέλαση ονομάτων στην ΑΕΛ. Διπλής κατεύθυνσης. Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται. Καταρχήν τα σενάρια περί αποχώρησης του Σάββα Μούργου με προορισμό την Καλαμάτα, δεν φαίνεται να έχουν βάση. Ο 27χρονος δεξιός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους βυσσινί και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα αποχώρησης ούτε από πλευράς διοίκησης, ούτε φυσικά και από την μεριά του ποδοσφαιριστή.

Όσο για τους Γκοτζαμανίδη και Κοσέλεφ που επίσης εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες ως μεταγραφικοί στόχοι των Θεσσαλών, το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι η ΑΕΛ που όντως ψάχνει τερματοφύλακα – όπως αποκάλυψε το Sportime δεν ανανεώνει ο Σουλούκος – και κεντρικό αμυντικό έχει θέσει άλλες προτεραιότητες και εξετάζει άλλους μεταγραφικούς στόχους για τις δύο συγκεκριμένες θέσεις.

Η περίπτωση Δεληγιαννίδη που αποκάλυψε το Sportime, ισχύει 100% και ο πρώην μπακ του Πανσερραϊκού πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Η Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνει την επιστροφή του Ραμόν από τη Βιτόρια, αλλά δεν τον υπολογίζει για το 2026, με νέο δανεισμό να βρίσκεται στο τραπέζι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Το σύστημα SubAir εξασφαλίζει άριστους αγωνιστικούς χώρους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2025, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες στο Μαρόκο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι αρκετές και ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

Ακούγεται έντονα περί φυγής του Πιερό από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία

Ποδόσφαιρο